Gaziantep

Şehitkamil Belediyesinden çölyak hastalarına destek

12:33 24 Haziran 2016
Şehitkamil Belediyesinden çölyak hastalarına destek

Şehitkamil Belediyesince ramazanda çölyak hastaları için 9 kilogram glutensiz un ve 2 paket glutensiz makarnadan oluşan yardım kolisi dağıtıldı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, çölyak hastaları için her 3 ayda bir glutensiz un ve makarna dağıtımı yapan Şehitkamil Belediyesi tarafından ramazan ayı için tespit edilen 260 çölyak hastasına 9 kilogramdan oluşan glutensiz un ve 2 paketten oluşan glutensiz makarna ulaştırıldı.

Belediye Gıda Bankasına gelen aileler, sırayla yardım kolilerini aldı.

Hastalar ve yakınları, desteği için Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve ekibine teşekkür etti.

Vatandaşlardan Ahmet Ayrancı, torununun rahatsızlığı dolayısıyla bu yardımı aldığını belirterek, "Belediyemizin bu hizmeti karşılığında ne kadar teşekkür etsek azdır. Allah, devletimize, belediyemize, milletimize bol rızık versin." ifadelerini kullandı.

Soner Ersen de hizmeti için belediyeye minnet duyduklarını anlatarak, "Çocuğumuzu hastaneye götürdük ve çölyak hastalığı teşhisi konuldu. Alım gücümüz olmadığı için çocuğumuzun raporunu aldık ve Şehitkamil Belediyemize müracaat ettik. Allah, belediyemizdeki çalışanlardan razı olsun. Allah, devletimize zeval vermesin. Şu mübarek günde bizleri ihya ettiği için Şehitkamil Belediyemize çok teşekkür ediyoruz." açıklamasında bulundu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.