Gaziantep

FETÖ'nün darbe girişimine tepkiler

16:30 16 Temmuz 2016
FETÖ'nün darbe girişimine tepkiler

Gaziantep'teki bir grup vatandaşın Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine tepki göstermek amacıyla 5. Zırhlı Tugay Komutanlığı önünde ellerindeki Türk bayraklarıyla başlattıkları nöbet sürüyor.

Sabahın ilk ışıklarında İpek Yolunda bulunan 5. Zırhlı Tugay Komutanlığının çevresine gelerek nöbet tutmaya başlayan vatandaşlar, bekleyişini sürdürüyor. Ellerindeki Türk bayraklarıyla bekleyen ve darbe girişimine tepki gösterip, slogan atan vatandaşlara yoldan geçen araç sürücüleri de klakson çalarak destek verdi.

Öte yandan Gaziantep Büyükşehir Belediyesine ait iş makinesi ve otobüslerin tugayın giriş ve çıkışlarına park edildiği görüldü. Araçların bulunması nedeniyle giriş ve çıkışların engellendiği tugayda sessizlik olduğu gözlendi.

Bu arada, kentin farklı noktalarında ellerindeki Türk bayraklarıyla buluşan vatandaşlar yürüyüşlerine devam etti. Araç konvoylarının da oluşturulduğu kentte, bazı vatandaşlar ise Cumhuriyet Meydanında toplanarak darbe girişimine tepkilerini dile getirdi.

Kahramanmaraş'ta da FETÖ darbe girişiminin tepki gösteren vatandaşlar Türk bayraklarıyla kentte yürüyüş yaptı.

Kıbrıs Meydanı'nda toplanan bir grup, terör örgütü FETÖ aleyhine slogan attı. Daha sonra Trabzon Caddesi'nden Ulu Camii istikametine yürüyen kalabalığa çevredeki vatandaşlar da alkışlarla destek verdi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.