Gaziantep

"O an gözümün önünden gitmiyor"

11:45 23 Ağustos 2016
"O an gözümün önünden gitmiyor"

Gaziantep'te 54 kişinin yaşamına mal olan terör saldırısının tanıklarından Nursel Sağlam, "O an hiç aklımızdan çıkmıyor. O günden beri uyuyamıyoruz, sofraya oturamıyoruz." dedi.

Sağlam, AA muhabirine yaptığı açıklamada, gelinin ailesinin üst komşusu olduğunu ve olay sırasında evin çatısından düğünü izlediklerini söyledi.

Patlama anının gözlerinin önünden bir türlü gitmediğini ifade eden 3 çocuk annesi Sağlam, çocuklarının yaşananlardan çok etkilendiğini vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Kına gecesiydi, herkes birikmişti. Biz de damdan onları izliyorduk. Saat 22.20 civarıydı, bir anda büyük bir patlamayla sarsıldık. O anda üzerimize parçalar düştü. Ben bayıldım zaten. Tekrar kalktığımda yerde paramparça cesetleri gördüm. Şoktayız. Bunu yapanın Allah cezasını versin. Bunlar insan olamaz. O an hiç aklımızdan çıkmıyor. O günden beri uyuyamıyoruz, sofraya oturamıyoruz. Elimi bir şeye attığımda sanki o parçalar gelecek gibi hissediyorum. Çocuklar çok etkilendi, ağlayıp duruyorlar, psikolojileri bozuldu. Bugün doktora gideceğiz. Oğlumu KPSS kursuna yazdırdırmıştık ama derse gidemiyor sürekli ağlıyor. Evde de kalamıyoruz zaten. Kız kardeşimde kalıyoruz. Eşim bile eve tek başına gidemiyor. Evdeki tüm parçaları biz temizledik."

Gözyaşı dökerek, artık burada yaşamak istemediğini ifade eden Sağlam, "Belediye şu anda temizlik çalışmaları yapıyor ama ben burayı da evimi de görmek istemiyorum. Bir an önce buradan kurtulmak istiyorum. Satmayı düşünüyoruz ama olmazsa bile kiraya çıkmayı düşünüyoruz. Çocuklarımı düşünüyorum onlar çok kötü durumdalar." dedi.

Nursel Sağlam'ın yeğeni Büşra Kalkan ise o anları bir türlü aklından çıkaramadığını aktararak, "O an bir sürü ambulans, itfaiye ve polis geldi. Gördüklerimi asla anlatamam." şeklinde konuştu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.