Gaziantep

Gaziantep'teki terör saldırısı

12:59 28 Ağustos 2016
Gaziantep'teki terör saldırısı

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Gaziantep'teki terör saldırısında yaralanarak tedavi gören yaralıları, hastanede ziyaret etti.

Kaya ile Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Dr. Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki yaralılardan ilk olarak damat Nureddin Akdoğan'ın annesi Mühbet Akdoğan'ı ziyaret etti. Bakan Kaya, geçmiş olsun dileklerinde bulundu ve hastane yönetiminden yaralılar hakkında bilgi aldı.

Kaya, anne Akdoğan'ı teselli ederek, "Biz her zaman yanındayız. Bunların hepsi geçecek, bu sorunların hepsini birlikte atlatacağız. Bak oğlunu da ziyaret ettik, durumu çok iyi. Sana Sayın Cumhurbaşkanımızın ve Başbakanımızın selamını getirdim. Hep birlikte bunun üstesinden geleceğiz. Allah acil şifalar versin. Biz yanındayız, devletimiz her zaman yanınızda." dedi.

Bakan Kaya, üzüntüden ağlayan Akdoğan'ın göz yaşlarını sildi, elini öptü.

Yaralı çocuklardan Damla Yıldırım'ı da ziyaret eden Kaya, onunla birlikte diğer çocuklara oyuncak hediye etti.

Yıldırım, Bakan Kaya'ya yönelik, "Sizden birşey isteyebilir miyim? Biz kirada yaşıyoruz. Bize bir ev alabilir misiniz?" diye sordu. Bunun üzerine Kaya, "Bunu bir konuşalım, tamam" diye yanıt verdi.

Bakan Kaya, ziyaretin ardından hastaneden ayrıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.