Gaziantep

Botanik bahçesi fotoğraf stüdyosu oldu

11:48 03 Eylül 2016
Botanik bahçesi fotoğraf stüdyosu oldu

Gaziantep'te dünya evine girecek çiftler, hayatlarının en anlamlı gününü rengarenk çiçeklerle süslü Botanik Bahçesi'nde ölümsüzleştiriyor.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesince 2009 yılında kurulan Botanik Bahçesi, zengin florasıyla her geçen gün daha fazla sayıda ziyaretçi ağırlıyor.

Kente gelen yerli ve yabancı turistlerin de ilgisini çeken bahçe, zaman zaman çeşitli etkinliklere ev sahipliği yaptığı gibi, dünya evine girecek çiftler için de doğal bir fotoğraf stüdyosu işlevi görüyor.

Nişan, düğün ve kına gecesi öncesi çekimler için Botanik Bahçesi'ne gelen çiftler rengarenk çiçeklerle ve yeşilliklerle süslü mekanda at arabası, traktör, fayton köprü gibi objelerin yerleştirildiği bahçede hayatlarının en önemli anlarını ölümsüzleştiriyor.

Düğün fotoğrafları için Botanik Bahçesini tercih eden Türkan ve Ahmet Sayın çifti, AA muhabirine yaptığı açıklamada, düğün öncesi güzel günlerini Botanik Bahçesi gibi güzel bir ortamda geçirerek, fotoğraf çektirdiklerini belirtti.

Botanik bahçesini çok beğendiklerini dile getiren çift, böyle doğal bir ortam sunduğu için Büyükşehir Belediyesi yetkililerine teşekkür etti.

Nişan çekimi için Botanik Bahçesine gelen Mahmut Küpeli ve Gamze Yaşar ise, doğayı çok sevdiklerini, bu yüzden mutlu günlerini ölümsüzleştirmek için Botanik Bahçesi'nde çekim yapılmasını tercih ettiklerini söyledi.

Yeşili çok sevdiğini vurgulayan Küpeli, "Botanik bahçesini seçme sebebimiz göze hitap etmesi ve doğal olması. Ben de nişanlım da doğayı çok seviyoruz." dedi.

Yaşar da, en güzel günlerini özel bir yerde ölümsüzleştirmek istediklerini belirterek, Botanik bahçesini popüler olması dolayısıyla tercih ettiklerini kaydetti.







YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.