Gaziantep

İnekleri çalınan vatandaş yardım istiyor

11:16 28 Ekim 2016
İnekleri çalınan vatandaş yardım istiyor

Gaziantep'in Araban ilçesinde inekleri çalınan vatandaş, yetkililerden yardım istiyor.

Araban ilçesi Dağdancık Gecehöyüğü Mahallesi'nde ikamet eden Vakkas Küçükbere (60), 7 gün önce, gece evinin önünde 2 Simental cinsi ineği ve 2 danasının kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce çalındığını söyledi.

Kalp hastası olduğunu ve bir gözünün görmediğini anlatan Küçükbere, mağdur olduğunu belirtti. Küçükbere, çalınan hayvanlarının bulunmasını istedi.

Küçükbere, şöyle konuştu:

"İneklerimin ve danalarımın dışında hiçbir mal varlığım yok. Eşimle yaşadığım ev bile bizim değil. Ev sahibi kira almadan bizi evinde hayrına oturtuyor. Çalınan 2 ineğimi besleyerek onlardan sağdığım sütü ve elde ettiğim yoğurdu satarak geçimimizi sağlıyorum. Hayvanlarımın çalındığı gece gece İlçe Jandarma Komutanlığına hayvanlarımın çalındığı ihbarını yaptım. Jandarma ekipleri, hayvanlarımı ararken ben de eş, dost, akraba ve arkadaşlarımla çevredeki il, ilçe, mahalle ve dağlarda gece gündüz demeden yaptığım arama çalışmalarına rağmen hala tüm umudum ve geçim kaynağım olan hayvanlarımı bulamadım."

Vatandaşlardan çevresinde kendisinin durumuna benzer şüphelendikleri durumları jandarma ekiplerine bildirmelerini isteyen Küçükbere, yetkililerden da mağduriyetinin giderilmesi için yardım beklediğini kaydetti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.