Gaziantep

AK Parti Genel Sekreteri Gül:

16:09 23 Mart 2017
AK Parti Genel Sekreteri Gül:

AK Parti Genel Sekreteri Abdulhamit Gül, 16 Nisan'da yapılacak halk oylamasına ilişkin, "Çok iyi bir noktadayız. Kararsızlar yavaş yavaş anayasa paketiyle ilgili bilgi sahibi oldukça evetler daha çok artıyor." dedi.

Gül, halk oylaması çalışmaları kapsamında bir halı fabrikasını ziyaret etti, bir süre sohbet ettiği işçilerle yemek yedi.

Ziyaretinin ardından AA muhabirine açıklamalarda bulunan Abdulhamit Gül, AK Partililer olarak halk oylaması için Türkiye'nin dört bir tarafına dağıldıklarını ve yeni anayasayı halka anlattıklarını söyledi.

16 Nisan'dan sonra Türkiye'yi güzel günlerin beklediğini belirten Gül, şunları kaydetti:

"Çok iyi bir noktadayız. Kararsızlar yavaş yavaş anayasa paketiyle ilgili bilgi sahibi oldukça evetler daha çok artıyor. Bunu sahada vatandaşın bize gösterdiği ilgi ve alakadan görüyoruz. Kararsızların oranı artık düşmektedir. Gittiğimiz, görüştüğümüz herkes Türkiye'nin geleceği için bu sisteme 'evet' demenin olumlu sonuçlar doğuracağının farkında. O yüzden istikrarlı bir Türkiye için güçlü bir 'evet'in çıkacağına inanıyoruz."

Vatandaşların kendilerine güçlü bir destek verdiğini aktaran AK Parti Genel Sekreteri Gül, "Özellikle istikrarsızlık dönemlerini, mevcut sistemin getirmiş olduğu darbe, oluşturmuş olduğu terör ortamı, hükümetlerin kurulamaması gibi tüm bunlar hafızalarda taze. En yakın örneği 7 Haziran'da gördük. AK Parti yüzde 41 almasına rağmen hükümet kuramadı. Tabi diğerleri de kuramadı. İşinde gücünde olan vatandaşlarımızın Türkiye'nin önünün açık olması ve öngörebilir bir sistem olması için 'evet' deme noktasında daha kararlı olduğunu söyleyebiliriz." diye konuştu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.