Gaziantep

Büyükşehir Gaziantepspor'da kongreye doğru

20:39 14 Haziran 2017
Büyükşehir Gaziantepspor'da kongreye doğru

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Başkanı Adil Konukoğlu, TFF 1. Lig ekiplerinden Büyükşehir Gaziantepspor'un yönetimine talip olduklarını açıkladı.

Adil Konukoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yarın yapılacak genel kurulda başkan adayı olacağını söyledi.

Başarı üzerine odaklanan bir yönetim tarzı benimseneceğini ifade eden Konukoğlu, "Sorumluluğu bundan sonra üzerimize alıyoruz. Yepyeni bir anlayışla yola çıkacağız. Oluşturacağımız idari ve teknik ekibimizle, Gaziantep'in hasret kaldığı yeni takım ruhunu şahlandıracağız." dedi.

Kongrenin ardından kulüpte bir dizi değişikliğe gitmeyi planladıklarını anlatan Konukoğlu, bu kapsamda kulübün ismini Gaziantep Futbol, renklerini ise kırmızı-siyah olarak değiştireceklerini kaydetti.

Yönetim listesinin de büyük oranda belli olduğuna işaret eden Konukoğlu, "Her kesimden insanın olmasına özen gösteriyoruz. Bu liste, Gazianteplinin dikkatini çekecek bir liste olacak. Kulübün profilini de tamamen değiştirecek." diye konuştu.

Seçime tek aday olarak girmesi beklenen Konukoğlu, teknik direktör Hüseyin Kalpar ile yola devam edileceğini de dile getirerek, "Hüseyin hoca ile ilgili kararımız belli. Kendisinin takımı başarıya götüreceği konusunda şüphemiz yok. Takımı toparlama adına ciddi çalışmalar yapılacak. Biz, bu işte elimizi taşın altına koyduk. Gazianteplilerin de takıma sahip çıkmasını bekliyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.