Gaziantep

GÜNCELLEME - Gaziantep'te bayram alışverişi yapanlara ateş açılması

21:59 21 Haziran 2017
GÜNCELLEME - Gaziantep'te bayram alışverişi yapanlara ateş açılması

Gaziantep'te bayram alışverişi yapan kişilere rastgele ateş edilmesi sonucu biri ağır 5 kişinin yaralandığı olayla ilgili aranan 4 şüpheliden 3'ü yakalandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekipleri, dün gece Şehitkamil Karacaoğlan Mahallesi Şoför Ali Caddesi'ne kurulan seyyar satıcılardan bayram alışverişi yapanların bulunduğu bir bölgede iki kişinin birbirlerine tabanca ve pompalı tüfekle ateş etmeleri sırasında 5 vatandaşın yaralanmasıyla başlatılan soruşturma kapsamında şüphelilerin kimlikleri belirlendi.

Şüpheliler Coşkun K, Nurettin Ç, Hasan E. ve Sinan C'nin yakalanması için operasyon düzenlendi. Ekipler, şüphelilerden 3'ünü adreslerinde gözaltına aldı. Sinan C'nin yakalanması için çalışmalar devam ediyor.

Bu arada, olay sırasında başına kurşun isabet eden ve özel bir hastanede tedavi altına alınan Tülay Gülderen'in (25) ameliyat sırasında kalbinin durduğu ancak müdahale sonucu tekrar hayata döndürüldüğü bildirildi. Diğer 4 yaralının tedavilerinin sürdüğü, sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Öte yandan, Valilikten yapılan yazılı açıklamada, olayın dün gece 23.00 sularında "geçmişe dayalı bir husumet nedeniyle" meydana geldiği, üç şüphelinin yakalandığı ve bir şüphelinin arandığı bilgisi paylaşıldı.




YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.