Gaziantep

Büyükşehir Belediyesinden Araban kırsalında yol çalışması

10:17 18 Ağustos 2017
Büyükşehir Belediyesinden Araban kırsalında yol çalışması

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, Araban ilçesine bağlı kırsal mahallelerde asfalt, yol ve duvar çalışmalarına devam ediyor.

Ekipler, ilçe kırsalındaki grup yollarında asfaltlama ve kırsal mahalle sokaklarında asfalt ve kilitli parke taşı döşeme çalışmalarını sürdürüyor. Eski arazi yollarının iyileştirilmesi ve yeni arazi yolları açma çalışmaları, köprü ve menfez yapımı çalışmaları yürüterek, ilçe kırsalının sorunlarının çözümü noktasında çalışmalara devam ediliyor.

Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir, Gaziantep Büyükşehir Belediyesinin ilçe kırsalındaki çalışmaları için Büyükşehir Belediyesi Başkanı Fatma Şahin'e teşekkür etti.

Fen İşleri Daire Başkanlığının ilçe kırsalındaki hizmetlerinden sorumlu inşaat mühendisi Murat Aslan, gazetecilere yaptığı açıklamada, ilçeye bağlı Sarıkaya Mahallesi içerisinden geçen grup yolu kenarında göçük tehlikesi olması ve yol kenarında bulunan caminin bahçe duvarında da kısmi göçük yaşanması nedeniyle göçük tehlikesinin bulunduğu alanda inceleme yaptıklarını söyledi.

Yaşanması muhtemel bir göçük tehlikesini önlemek ve tehlikenin tamamen ortadan kaldırılması için başlatılan yaklaşık 200 metreküp taş duvar çalışmasında sona gelindiğini vurgulayan Aslan, ilçe kırsalındaki sorunların çözümü noktasında ekiplerin Gaziantep Büyükşehir Belediyesinin tüm imkanlarını kullanarak hızla çalışmalarını aralıksız sürdürdüğünü kaydetti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.