Gaziantep

Maçın ardından

00:57 21 Ağustos 2017
Maçın ardından

TFF 1. Lig'in ikinci haftasında derbi maçta Gaziantepspor'a 1-0 yenilen Gazişehir Gaziantep'in teknik direktörü Hüseyin Kalpar, kazanmak adına gereken şeyleri yapamadıklarını dile getirdi.

Kalpar, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, kötü bir gün geçirdiklerini söyledi.

Takımların kazanmak adına çok şey yapması gerektiğini ifade eden Kalpar, "Bugün biz kazanmak adına gereken şeyleri yapamadık. Burada sorun varsa bu önce benim, sonra futbolcularındır. Bu sorunları gidermemiz gerekir. Onları da en kısa sürede atlatmamız gerekir. Bu anlamda çalışacağız." diye konuştu.

Hedefleri olan bir takımın böyle maçları kaybetmemesi gerektiğini belirten Kalpar, Gaziantepspor'u tebrik ederek başarılar diledi.

Kalpar, transferle ilgili bir soru üzerine de arayışlarının ve temas kurdukları bazı oyuncuların olduğunu ancak şu an isim veremeyeceğini kaydetti.


- Gaziantepspor cephesi


Gaziantepspor Teknik Direktörü Bünyamin Süral ise ciddi sorunlar yaşayan bir kulüp olduklarını ancak bunları futbolculara yansıtmamaya çalıştığını ifade etti.

Hafta başından beri futbolculara iki takımın kardeş olduğunu ve ortamı germeden 90 dakika geçirmeleri için telkinlerde bulunduğunu aktaran Süral, "Bu futbolcuları alınlarından öpmek lazım. Maçta farklı bir mağlubiyet de yaşayabilirdik. Oyuncularım iyi mücadele etti, yüreklerini ortaya koydu ve mücadele için ellerinden geleni yaptı. O yüzden hepsine teşekkür ediyorum. İnanmak başarının yarısıdır. Biz inandık. Oyuncularımıza sorunları yansıtmadık. Daha hepsi çocuk, sorunlar karşısında ezilirler." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.