Gaziantep

Maçın ardından

20:25 30 Eylül 2017
Maçın ardından

Süral, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, oyuna iyi başladıklarını ve iyi mücade ettiklerini belirterek şöyle konuştu:

TFF 1. Lig'in 7. haftasında sahasında ağırladığı MKE Ankaragücü'ne 2-1 yenilen Gaziantepspor'un teknik direktörü Bünyamin Süral, iyi mücadele ettiklerini ancak kazanamadıklarını söyledi.

"Özellikle ilk ve ikinci yarının ortasına kadar sahanın her tarafında biz vardık. İyi mücadele ettik, rakibi oynatmadık. Öne geçtik, sonra 3-4 pozisyon oldu ama atamadık. Malum oyuncularımız tecrübesiz ama dinamik çocuklar. Rakip, oyunun sonlarına doğru ayağa pas olayını iyi yaptı. İyi mücadele ettik ancak iki hatalı gol yedik. Her hafta olduğu gibi."


- MKE Ankaragücü cephesi


MKE Ankaragücü Teknik Direktörü İsmail Kartal, zor şartlar altında mücadele eden rakip takımı tebrik etti.

Kendilerinin de ekonomik sorun yaşadıklarını hatırlatan Kartal, şunları kaydetti:

"Rakip takımın ne durumda olduğunu biliyoruz ama bizim de Gaziantep'ten çok farkımız yok. Ekonomik anlamda büyük sıkıntılar çektik. Başkanımızın büyük özverisiyle transfer yasağı kalktı. Hiçbir şey dışarıdan göründüğü gibi değil. İlk yarı çok kötü oynadık, rakibimiz de canla başla mücadele etti. İkinci yarı yaptığımız hamlelerle maçı kazandık. Bu bizim oyunumuz değil ama buna rağmen kazanmayı bildik."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.