Gaziantep

19 Ekim Muhtarlar Günü

17:49 19 Ekim 2017
19 Ekim Muhtarlar Günü

Gaziantep'in Araban ve İslahiye ilçelerinde, 19 Muhtarlar Günü dolayısıyla tören yapıldı.

Araban Hükümet Konağı bahçesinde düzenlenen törende, Atatürk Anıtı'na çelenk sunuldu, saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Muhtarlar adına konuşan 69 yaşındaki Gümüşpınar Mahallesi Muhtarı İbrahim Özkan, muhtarların vatandaşların gözü ve kulağı olduğunu ifade etti.

Muhtarların yerel yönetimlerin çok önemli parçası olduğunu dile getiren Özkan, vatandaşın taleplerinin birinci muhatabı olan muhtarların ve muhtarlığın önemini belirtti, Muhtarlar Günü'nü kutladı.

Araban Kaymakamı Emin Bağlı, Belediye Başkanı Mehmet Özdemir, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Taşkın Kılıç ve Araban İlçe Emniyet Amir Vekili Abdulkadir Özpınar, muhtarlarla fotoğraf çektirdi.

- İslahiye

İslahiye Demokrasi Meydanı'ndaki tören ise İslahiye Muhtarlar Dernek Başkanı Ekrem Durmaz'ın Atatürk Anıtı'na çelenk sunmasıyla başladı. Saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Durmaz, kendilerine destek olan Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya başta olmak üzere AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, İslahiye Belediye Başkanı Kemal Vural ve Kaymakam Ramazan Yıldırım'a teşekkür etti.

Törene, ilçe protokolü ve vatandaşlar katıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.