Gaziantep

Gaziantep'te Afrin şehitleri için mevlit okutuldu

16:59 23 Şubat 2018
Gaziantep'te Afrin şehitleri için mevlit okutuldu

Oğuzeli Belediyesi Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit olan askerler için Mevlid-i Şerif okuttu.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, şehitler için okunan duaların ardından vatandaşlar, ilçe merkezine kadar yürüdü.

Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, şehitlikte yaptığı konuşmada, büyük milletin kahraman evlatlarının, devletinin bekası ve milletinin istikbali uğruna zor şartlar altında terör örgütüne büyük darbe vurduğunu kaydetti.

Türk askerinin yalnız olmadığına dikkat çeken Kılıç, şunları kaydetti:

"Bir ve beraber olduğumuz sürece şer odakları Allah’ın izniyle hiçbir emellerine ulaşamayacak. Operasyon kapsamında şehadet şerbeti içerek şehit düşen tüm askerlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet, ailelerine, sevenlerine ve yüce Türk milletine başsağlığı diliyorum. Yine aynı operasyonda ve ülkemizin çeşitli yerlerinde hain terör örgütleri ile girilen çatışmalarda yaralı düşen gazilerimize acil şifalar diliyorum. Düzenlediğimiz programa katılan tüm hemşehrilerimize canı gönülden teşekkür ediyorum."

Etkinliğe, Oğuzeli Kaymakamı Rızvan Eroğlu, Oğuzeli Jandarma Komutanı Jandarma Üsteğmen Yunus Göl, İlçe Emniyet Müdürü Vekili Şefik Işık ve vatandaşlar katıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.