Gaziantep

Maçın ardından

16:06 03 Mart 2018
Maçın ardından

Gaziantepspor Teknik Direktörü Oktay Derelioğlu, Spor Toto 1. Lig'in 25. haftasında 3-1 kaybettikleri Balıkesirspor Baltok maçında iyi oynamalarına rağmen mağlup olduklarını söyledi.

Derelioğlu, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, her hafta takım olarak oyun anlayışlarının üzerine koyduklarını belirtti.

Altyapıdan gelen yeni oyuncularla yollarına devam ettiklerini anlatan Derelioğlu, "Bugün galibiyeti hak eden, iyi oynayan bizdik ama bireysel ve hakem hataları nedeniyle kaybettik." ifadesini kullandı.

İkinci yarının başında Balıkesirspor Baltok'un kazandığı penaltının maçın kırılma anı olduğunu aktaran Derelioğlu, "Bugün şans da yanımızda olmadı. Birkaç iyi şutumuz vardı. Şans faktörü önemli ama oyuncularımın oyundan düşmemesi beni mutlu ediyor. Takımın gelişiminden özellikle son 3 haftadır son derece memnunum. Karşımızda son derece kaliteli bir takım vardı. Balıkesirspor'u tebrik ediyorum." diye konuştu.


- Bulak: "Kötü oynadığımız bir maçtı"


Balıkesirspor Baltok Teknik Direktörü Giray Bulak ise "Kötü oynadığımız bir maçtı ama en iyi tarafı kazanmamız oldu." dedi.

Deneyimli teknik adam, "Sezonun en zor maçı olacağını söyleyerek buraya geldim. Beraberlik veya mağlubiyetin açıklaması zor bir maçtı. Rakip takımın oyuncularını ve Oktay hocayı tebrik ediyorum. Hepsi pırlanta gibi çocuklar. Bu çocuklardan bazılarını Türk futboluna kazandırmak lazım." şeklinde görüş belirtti.

Bundan sonraki maçta 3 puan daha almaları halinde yeni bir hedef belirleyebileceklerini aktaran Bulak, "Artık ligdeki her maç 6 puanlık oldu. Ligin sonuna kadar neyin ne olacağı belli olmayacak gibi. İnşallah biz de bu yarışın içerisinde oluruz." değerlendirmesinde bulundu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.