Gaziantep

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

15:27 07 Mart 2018
8 Mart Dünya Kadınlar Günü

Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya ve Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tiryakioğlu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Vali Yerlikaya, mesajında, özgüvenleri yüksek, cesur, eğitimli kadınların, yaşamın her alanında sayılarının artmasının ülkeyi daha ileri ve gelişmiş bir seviyeye taşıyacağını kaydetti.

Yerlikaya, "Ülkemizde çalışan, üreten ve geleceği inşa eden kadınlarımızın bulundukları her konumda üstün görev ve sorumluluk anlayışıyla hareket ettiklerinin şahitleriyiz. Bugün de kadınlarımız, ülkemizin demokrasi, kalkınma ve özgürlük mücadelesine damgalarını vuruyor. 15 Temmuz hain darbe girişimi gecesinde, kadınlarımızın gösterdiği fedakarlık ve cesaret, asla unutulmayacak bir görüntü olarak şanlı tarihimizdeki yerini almıştır." ifadelerini kullandı.

Kadınlara hak ettiği saygı ve değerin gösterildiği 8 Mart'lar temenni eden Yerlikaya, başta Gaziantepli kadınlar olmak üzere ülkede ve dünyada karşılıksız sevgisiyle fedakarlık ve şefkat abidesi bütün kadınların günlerini kutladı.

Tiryakioğlu ise, toplumsal hayatın mimarları kadınların en büyük saygı, sevgi ve övgüyü hak ettiklerini vurguladı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.