Gaziantep

Maçın ardından

21:42 04 Mayıs 2018
Maçın ardından

Spor Toto 1. Lig'in 34. haftasında Akın Çorap Giresunspor'a 5-4 yenilen Gaziantepspor'un teknik direktörü Faik Demir, bireysel hatalardan goller yediklerini söyledi.

Demir, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, sıkıntılı bir sezon geçirdiklerini ve son haftalarda özellikle sahaya çıkamayacak durumda olduklarını dile getirdi.

Tüm olumsuzluklara rağmen ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştıklarını ifade eden Demir, şöyle konuştu:

"Bugün de yine bariz bireysel hatalardan goller yedik. Ama çocuklarımız maçı hiç bırakmadı. Peş peşe çok güzel goller bulduk. Dengelerin alt üst olduğu bir lig oynadık. İkinci yarıda yine basit gol yedik. Bu sezon tüm Gaziantepliler adına çok kötü geçti. Giresunspor'u tebrik ediyorum."


- Karahan: "İkinci yarı toparlandık"


Akın Çorap Giresunspor Teknik Sorumlusu Adnan Karahan ise Gaziantepspor gibi köklü bir camianın içinde bulunduğu durumun bir spor adamı olarak kendisini derinden etkilediğini söyledi.

Takım olarak sezonun ikinci yarısında düşüş yaşadıklarını anlatan Karahan, "Sezonun son maçıydı. Hiçbir iddia yok ama biz her maça 3 puan almak için çıkıyoruz. İlk yarı bize yakışan bir oyun olmadı ama ikinci yarı toparlandık. Oyuncularımı ve Gaziantepspor'un genç oyuncularını tebrik ediyorum." diye konuştu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.