Gaziantep

TOBB 74. Genel Kurulu

16:46 15 Mayıs 2018
TOBB 74. Genel Kurulu

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) 74. Genel Kurulu’nda, Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Meclis Başkanı Adil Sani Konukoğlu ve Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, Sanayi Odaları Konsey üyeliğine seçildi.

GSO'dan yapılan açıklamaya göre, TOBB’un 74. Genel Kurulu TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi’nde geniş bir katılımla gerçekleştirildi.

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun yeniden başkan seçildiği Genel Kurulda, GSO Meclis Başkanı Adil Sani Konukoğlu, TOBB Genel İdare Kurulu üyeliği ve Sanayi Odaları Konsey üyeliğine seçilirken, Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi Sanayi Odaları Konsey Başkan Yardımcılığı ve TOBB Yönetim Kurulu Yedek Üyeliğine seçildi.

GSO Meclis Başkanı Konukoğlu ve Yönetim Kurulu Başkanı Ünverdi, yeni dönemin Türkiye için hayırlı ve uğurlu olmasını diledi.

Yönetim Kurulu Başkanı Ünverdi, sivil toplum kuruluşlarının iş ve ekonomi dünyasındaki önemine vurgu yaparak, "Gelişen dünya şartlarına ayak uydurabilmek için üyelerimiz ve paydaşlarımızla birlikte yeni projeler geliştirerek geleceğin Türkiye’sini inşa edeceğiz. Bu bağlamda birlik ve beraberlik içinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz." ifadelerini kullandı.




YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.