Gaziantep

TOBB 74. Genel Kurulu

16:46 15 Mayıs 2018
TOBB 74. Genel Kurulu

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Yıldırım, TOBB’da gerçekleştirilen seçimli 74. Genel Kurul’da TOBB Ticaret Odaları Konseyi’ne seçildi.

GTO'dan yapılan açıklamaya göre, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun yeniden başkan seçildiği genel kurulda, GTO Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Yıldırım, TOBB bünyesindeki en önemli konseylerden biri olan Ticaret Odaları Konseyi’ne seçildi.

Ticaret Odaları Konseyi, bağlı ticaret odalarından gelen konuları ele alarak teklif ve görüş şeklinde TOBB Yönetim Kurulu'na sunmak, iktisadi raporları, mevzuat değişikliklerine ilişkin kararları gözden geçirmek, temsil ettikleri odaların ve kesimin ekonomik sorunlarıyla ilgili araştırmalar yapmak, odaların koordinasyon ve gelişimlerini gözetmek gibi görevleri yürütüyor.

Yıldırım, Ticaret Odaları Konseyi'nin TOBB bünyesinde çok önemli bir platform olduğunu belirterek "Almış olduğumuz bu sorumluluğu, kentimizin ve odamızın yararı için en iyi şekilde yerine getirmeye gayret edeceğiz. Ticaret odalarımıza ve TOBB camiasına en iyi hizmeti vermek için çalışacağız." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.