Gaziantep

Naksan Holding'den Kızılay'a kan bağışı

11:51 17 Mayıs 2018
Naksan Holding'den Kızılay'a kan bağışı

Tasarruf Mevduati Sigorta Fonu'na (TMSF) devredilen Naksan Holding çalışanları, Türk Kızılayı'na 540 ünite kan bağışı yaptı.

Holdingden yapılan açıklamaya göre, her yıl geleneksel olarak kan bağışı yapan Naksan Holding çalışanları bu yıl da geleneği bozmayarak Kızılay Kan Merkezine kan bağışında bulundu.

Kızılay yetkililerinin test ve kontrolleriyle başlayan kampanyaya Naksan yöneticileri ve çalışanları yoğun ilgi gösterdi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Naksan Holding Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Birlik, gruplarının sanayide ve ekonomik alanlarda gerçekleştirdiği temel faaliyetlerin yanında insani değerlere olan hassasiyetini de değişik vesilelerle ortaya koyduğunu kaydetti.

Holding çalışanları tarafından yapılan kan bağışıyla Türkiye’de binlerce hayata dokunduklarını dile getiren Birlik, "Bu nedenle, sadece kendi yakınlarımızı değil diğer insanların da ihtiyaçlarını gözeterek kan bağışında bulunmalı ve 1 bağış yaptığımızda 3 kişinin kurtulabileceğini unutmamalıyız. Türk Kızılayı ile işbirliği yaparak kan bağışı kampanyası düzenledik ve çalışanlarımızla kan bağışında bulunduk. Bu bağış ne ilk ne de son olacaktır." ifadelerini kullandı.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.