Gaziantep

Asker uğurlamasında acı ölüm!

14:42 21 Temmuz 2018 4 Yorum Var
Asker uğurlamasında acı ölüm!

Gaziantep’te askere gidecek bir genç için düzenlenen eğlencede havaya rastgele açılan ateş sırasında tutukluk yapan bir tabancanın aniden patlaması sonucu başından vurulan 6 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti.

Olay Gaziantep Beydilli Mahallesi 43 nolu Sokakta meydana geldi. İddiaya göre askere gidecek olan M.K. için asker uğurlama gecesi düzendi. Arkadaşları ve akrabalarının katıldığı eğlence sırasında düğüne davetsiz katılan S.B. isimli şahıs düğün meydanında havaya ateş etmeye başladı. Düğün sahiplerinin uyarısıyla eğlenceden uzaklaştırılan S.B. daha sonra düğün yerine tekrar gelerek havaya ateş etmeye devam etti. Bu sırada silahı tutukluk yapan S.B. tabancanın mermisini çıkartmak için uğraştığı sırada silah ateş alarak 6 yaşındaki İsmail Doler’e isabet etti. Başından vurulan Doner yakınlarının yardımıyla özel bir hastaneye kaldırıldı. Doner burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. 

Cenaze, Gaziantep Adli Tıp Kurumundaki otopsinin ardından yakınlarına teslim edildi. 6 yaşındaki İsmail Doler’in cenazesi ikindi namazını müteakip Yeşilkent mezarlığında defnedilecek. 

YORUMLAR

4 Yorum Var
  • Hamdi 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah cezasını versin bu magandalarin ağır cezalar gelsin insanlar kovmuş bir daha gelmiş hemen polisi arayın böyle daha kaç insanın ölmesi lazım Allah ailesine sabır versin
    Cevapla
  • Burak 5 yıl önce Şikayet Et
    Ülkenın her yerı aynı asker ugrlsması böyle olmaz mevlüt okut ymk ver tmm csddelere çıkmk nedr gece yarısı ülkede başıboş habere yazanda yok .magazını bırakıp ülkenn serseri yatsgı oldugunu anlsyın artık toplum iyice bzuldu çok kötü drmdayız.
    Cevapla
  • Burak 5 yıl önce Şikayet Et
    Gece 23 oldumu önde üç.beş motor egsz sesı bagrtılıyor arkada sshin bas bas bagırtılıyor korna ve bagrıs seslerı havsya ates açılıyor böyle kutlamamı olur kimsenn sesı çıkmıyor noluyor ysni o saate milleti rahtsz etmkle korns sesıyle noluyor iki gun önce birini öldrrler dedım güzelim çocuk gttı.bu durum yasaklnsn srtık yeter.kimsede yorum ypmamış intizar sinem olsyı kdr önmli degıl demkki
    Cevapla
  • Osman 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu adamı hapse atıp müebbet versen ne olur ufacık bir can gittikten sonra
    Cevapla
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.