Gaziantep

Görme engelli öğrencilerin başarısı

14:18 31 Temmuz 2018
Görme engelli öğrencilerin başarısı

GAP Görme Engelliler Ortaokulunu bitirdikten sonra Güzel Sanatlar Lisesini kazanan Miraç Dökücü ve Göktuğ Aril, mutluluklarını Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ile paylaştı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Dökücü ve Aril, okul müdürü Mehmet Yıldız ile birlikte Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu'nu makamında ziyaret etti.

Açıklamada değerlendirmelerine yer verilen Miraç Dökücü, ortaokul eğitimi sırasında bağlama ve darbuka merakı başladığını anımsatarak, 2 yıl boyunca öğretmenlerinin büyük desteğini gördüğünü belirtti.

Tek hedefinin Güzel Sanatlar Lisesinde okumak olduğunu ifade eden Dökücü, kazandıkları için çok mutlu olduğunu kaydetti.

Fadıloğlu'nun kendilerine çok büyük destekleri olduğunu dile getiren Dökücü, "Başkanımızın bizlere bu konuda çok büyük yardımları oldu. Biz de bu mutluluğumuzu kendisiyle paylaşmak istedik. Bugün de okul müdürümüz ve ailemizle birlikte başkanımızı ziyaret ettik. Kendisi de sağ olsun bizleri makamında ağırladı. Çok teşekkür ediyoruz. Müzik öğretmenimiz Kerim Çilli’ye de çok teşekkür ediyoruz. Onun sayesinde bağlama ve darbuka çalmayı öğrendik." ifadelerini kullandı.

Başkan Fadıloğlu da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, başarılarından dolayı öğrencileri tebrik etti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.