Gaziantep

Naksan Holding'den açıklama

11:59 13 Ağustos 2018
Naksan Holding'den açıklama

Tasarruf Mevduati Sigorta Fonu'na (TMSF) devredilen Naksan Holding'in Genel Koordinatörü Mahmut Birlik, bu yıl içerisinde 190 personel alımı gerçekleştirdiklerini belirterek, "Yazılı ve sosyal medyada yer alan 'Naksan Holding 100 kişiyi işten çıkardı' başlıklı haberler tamamıyla gerçek dışıdır." dedi.

Birlik, yaptığı yazılı açıklamada, Naksan Holding'in dünya çapında köklü bir kuruluş olduğunu ve Avrupa'nın en büyük ve en teknolojik entegre plastik tesisinden birine sahip olduğunu hatırlattı.

Son günlerde Holding ile ilgili basında yer alan haberlerin gerçeği yansıtmadığını dile getiren Birlik, "Yazılı ve sosyal medyada yer alan 'Naksan Holding 100 kişiyi işten çıkardı' başlıklı haberler tamamıyla gerçek dışıdır. 2018 yılı içerisinde 190 personel alımı gerçekleştirildi. Bu haberlerin aksine Naksan Holding yeni istihdamlar sağlıyor, sağlamaya da devam edecek." ifadelerini kullandı.

Şirketlerin durumu hakkında bilgi veren Birlik, şunları aktardı:

"Geldiğimiz günden beri her türlü aksiyonu aldık. Üretimimiz her geçen gün artmaktadır, buna bağlı olarak da yeni işçi alımlarını planlıyoruz. 2018 yılının, bir önceki yıla göre daha olumlu ve daha iyi geçmesini bekliyoruz. Ülke olarak önemli badireler atlattık. Ekonomide yaşanan dış kaynaklı sorunları da her zamanki gibi birlik ve beraberliğimiz sayesinde en kısa sürede atlatacağız."

Naksan Holding, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında 2 Eylül 2016'da TMSF'ye devredilmişti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.