Gaziantep

Dolar bozduran çiftlere gelin başı ve fotoğraf çekimi ücretsiz

16:48 31 Ağustos 2018
Dolar bozduran çiftlere gelin başı ve fotoğraf çekimi ücretsiz

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde bir kuaför, bin dolar bozdurup makbuzunu getiren geline, gelin başı, düğün fotoğrafı ve düğün dış mekan çekimlerini ücretsiz yapacağını açıkladı.

İslahiye'de 22 yıldır annesinden öğrendiği kadın kuaförlüğünü sürdüren Aslan Karabulut, gazetecilere yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısı üzerine başlatılan döviz bozdurma kampanyasına destek verdiğini dile getirdi.

Karabulut, kampanya kapsamında 100 dolar bozdurup makbuzunu getirene, saç kesim ve fönü ücretsiz yaptıklarını vurgulayarak, 500 dolar bozdurup makbuzunu getirene saç boyası ve cilt bakımının ücretsiz olduğunu aktardı.

Bin dolar bozdurduğuna dair makbuz getiren gelin içinse, gelin başı, düğün fotoğrafı ve düğün dış mekan çekimlerini bedava yaparak hediye edeceğini kaydeden Karabulut, "Kampanyamızı iş yerimizin camına afişler asarak duyurduk." dedi.

Karabulut, şunları kaydetti:

"Türk liramıza sahip çıkalım. Üretmeye çalışalım. Benim gibi diğer meslektaşlarım da başka meslekten olanlar da bir şeyler yapmaya çalışsın. Millet için, devlet için, Cumhurbaşkanımız için..."

Kampanyaya destek çağrısı yapan Karabulut, "Cumhurbaşkanımızı tek başına bırakmayalım. Biz, Cumhurbaşkanımızın yanındayız." ifadesini kullandı.

Makbuz getirerek akşamki düğünü için gelin başı yaptıran Nazlı Sarı ise "Bu dükkanın müşterisiyim. Türk lirasını desteklemek için bin dolar bozdurdum. Saçımı yaptırıyorum. Düğünüme gelenlerden rica ediyorum. Lütfen dolar almayın. Aslan Bey'e bu kampanyayı başlattığı için çok teşekkür ediyorum. Allah razı olsun." diye konuştu.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.