Gaziantep

İYİ Parti Malatya İl Başkanı Özdal'a saldırı iddiası

17:03 24 Eylül 2018
İYİ Parti Malatya İl Başkanı Özdal'a saldırı iddiası

İYİ Parti Gaziantep Milletvekili Prof. Dr. Hüseyin Filiz, partisinin Malatya İYİ Parti İl Başkanı Gökmen Kenan Özdal'a yönelik yapılan saldırıyı kınadı.

Milletvekili Filiz, yaptığı yazılı açıklamasında, saldırıların hesabının hukuk çerçevesinde mutlaka sorulması gerektiğini ifade etti.

Saldırıyı kınayan Filiz, şunları kaydetti:

"Saldırganların yaptıkları kesinlikle yanlarına kar kalmamalı ve hukuk çerçevesinde hesap sorulmalı. Fikirleriyle mücadele edenlere karşı fikirleriyle karşılık vermek yerine kaba kuvveti tercih edenleri önce Türk yargısına sonra da kamuoyunun vicdanına havale ediyoruz. Alçakça yapılan bu tür saldırıların İYİ Parti’nin hiçbir mensubunu yıldıramayacağını herkes bilmelidir. Fikirlerimizin karşısında söyleyecek bir şey bulamayanlar kaba kuvvete başvuruyorlar. Saldırının ne amaçla yapıldığı ayrıca azmettiricisinin olup olmadığı araştırılıp, kamuoyuna bilgi verilmelidir. Bu saldırının amacı ve varsa asıl failler, azmettiriciler karanlıkta kalmamalıdır."

İYİ Parti Malatya İl Başkanlığından yapılan açıklamada, önceki gün Başkan Özdal'ın Kanalboyu Caddesi'ndeki özel kliniğinden çıktığı sırada saldırıya uğradığı iddia edilmişti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.