Gaziantep

İTO'dan enflasyonla mücadeleye destek çağrısı

11:00 16 Ekim 2018
İTO'dan enflasyonla mücadeleye destek çağrısı

İslahiye Ticaret Odası (İTO) Başkanı Selahattin Türkmen, Enflasyonla Topyekun Mücadele Programı kapsamında indirim kampanyasına katılım sağlayan esnaf ve sanayicilerin odaya bildirimde bulunmasını istedi.

Türkmen, yaptığı yazılı açıklamada, son dönemde yaşanan istenmeyen durumun imalatçı firmaları, tüketiciyi, tüm halkı olumsuz yönde etkilediğini ifade ederek, "Bizler ülkemiz üzerine yapılan her türlü saldırıda olduğu gibi bu ekonomik saldırıya karşı da bir olacak, hep birlikte ülkemizin menfaati için gerekli adımları atacağız." ifadesini kullandı.

İş insanlarına çağrı yapan Türkmen, "Tüm değerli iş adamlarımız ve tüccarımızdan, kendi imkanları dahilinde hükümetimizin Enflasyonla Topyekun Mücadele Programı kapsamında ülke genelinde başlattığı indirim kampanyasına katılım sağlamalarını rica ediyor, enflasyonla mücadele kapsamında sattıkları ürünlerde indirim yapan ve kampanyaya destek olan üyelerimizin 19 Ekim 2018 Cuma gününe kadar odamıza bildirmelerini rica ediyorum. Bu vesileyle hayırlı ve bereketli kazançlar diliyorum." açıklamasında bulundu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.