Gaziantep

DOMOTEX Atlanta'ya da açılıyor

12:12 05 Kasım 2018
DOMOTEX Atlanta'ya da açılıyor

Dünyanın en büyük halı ve zemin kaplama fuarları arasında gösterilen DOMOTEX, 2019 yılından itibaren Gaziantep, Şanghay, Hannover üçlüsüne Atlanta’yı da ekleyecek.

DOMOTEX Türkiye'den yapılan açıklamaya göre, organizasyonun 2019 yılı etkinlikleri "Bağlantılı bir dünya için yeni tasarımlar" temasıyla hayata geçirilecek.

2018 yılında düzenlenen ve yeni tasarım anlayışı, yılın teması ve misafirleri için özel olarak tasarladığı konfor odaklı konseptiyle beğeni kazanan fuar, 2019 yılında ise zeminin, oda tasarımını birleştiren ve bağlantı kuran temel unsur olduğuna dikkati çekecek.

Dünyanın en büyük halı ve zemin kaplama fuarlarından birisi olarak gösterilen DOMOTEX 2019, yeni konseptiyle bağlantılı yeni tasarımlar anlayışını ön plana çıkaran katılımcı firmalara büyük avantaj sağlayacak.

İlk organizasyonunu 11-14 Ocak 2019 tarihleri arasında Hannover'deki meraklıları için düzenleyecek olan organizasyona, 60'ı aşkın ülkeden bin 400'ün üzerinde katılımcı firmanın katılması bekleniyor.

26-28 Mart tarihleri arasında Şanghay’da, 27-30 Nisan 2019 tarihleri arasında Gaziantep'te düzenlenecek DOMOTEX, bu yıl ilk kez Atlanta'ya da açılacak.

Kıtalar arası halı ticaretini yeniden şekillendirmeyi hedefleyen organizasyonun Atlanta ayağı ise 28 Şubat-2 Mart tarihleri arasında Atlanta Georgia'da kapılarını aralayacak.

DOMOTEX'teki fuar alanlarının yarısından fazlasının şimdiden rezerve edildiği ve 2019 fuarı için yeni katılımcıların beklendiği bildirildi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.