Gaziantep

Gaziantep'te dezavantajlı çocuklara eğitim desteği

12:49 09 Kasım 2018
Gaziantep'te dezavantajlı çocuklara eğitim desteği

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, kent genelindeki dezavantajlı öğrencilere eğitim yardımı yaptı.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Talat Özkarslı Spor Salonu’nda düzenlenen dağıtım töreninde yaptığı konuşmada, "hiç bir şey eskisi gibi olmayacak" diyerek yola çıkan AK Parti'nin her çocuğu kucaklayan bir anlayışla yoluna devam ettiğini dile getirdi.

Bu kapsamda devletin tüm organlarıyla çocuğu esas alan çalışmaların hayata geçirildiğini anlatan Başkan Şahin, belediyeciliğin doğumdan ölüme kadar bir insanın her zaman yanında olması gerektiğine inanarak belediye faaliyetlerine devam ettiklerini kaydetti.

Çocuklara çok güvendiklerini ve onları geleceğin en büyük mimarı olarak kabul ettiklerine işaret eden Şahin, çocuklara şöyle seslendi:

"Sizler bizim umudumuz ve geleceğimizsiniz. Bir belediye başkanı ve kabul ederseniz ikinci anneniz olarak sizlerden isteğim var. Ne olur çok fazla okuyun. Her şeyi okuyun. Çünkü sizler bizim geleceğimiz ve en büyük silahımızsınız. Sizlerin güçlü ve donanımlı olması ülkemizin de geleceğe daha umutlu bakmasını ve geleceğe emin adımlarla ilerlemesini sağlayacaktır."

Şahin ve beraberindeki protokol mensupları, daha sonra kent genelindeki dezavantajlı 52 okulda eğitim gören 6 bin 300 öğrenciden bazılarına temsili olarak içerisinde ayakkabı ve okul kıyafetlerinin olduğu hediye paketlerini dağıttı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.