Gaziantep

Gaziantep'te korkunç olay!

04:53 15 Nisan 2019
Gaziantep'te korkunç olay!

Gaziantep’te 28 yaşındaki Suriye uyruklu İ.M.M isimli şahıs, kendisinden sigara isteyen kimliği belirsiz 3 kişinin saldırısı uğradı. Önce bıçakla yaralanan şahıs, daha sonra ise gasp edildi.

İddiaya göre, Ünaldı Mahallesinde yolda bekleyen İ.M.M isimli şahıstan, kimliği bilinmeyen 3 kişi sigara istedi. İ.M.M'nin, sigara vermemesi üzerine şahıslarla aralarında tartışma çıktı. Kavgada bıçakla yaralanan İ.M.M şahıslardan kaçmaya çalıştı.

 

 

Bir süre yaşanan kovalamacanın ardından şahıs, baygınlık geçirdi. Şüpheliler, yaralı ve baygın halde bulunan İ.M.M’nin cebinden iddiaya göre 500 TL parayı alıp kayıplara karıştı.

İ.M.M’nin kanlar içinde yerde yattığını gören vatandaşlar 112 acil ekiplere haber verdi. Olay yerine gelen ekipler ilk müdahalenin ardından yaralıyı Gaziantep Devlet Hastanesine kaldırdı.

 

 

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

YORUMLAR

  • Letaif 5 yıl önce Şikayet Et
    Gaziantep'in suç oranı çok yüksek semtlerindendir.Ünaldı deyince durmak gerek..Evin avlusunda otururken her an kafanıza taş gelebilir..Pencereniz sokağa açılıyorsa;birisinin en ağır küfürünü işitebilirsiniz.Bayan komşunuz,birisine-çocuğu da olabilir-ya beddua ya da ağza alınmaz küfür edebilir.Dine,imana küfür bedavadır.Sokakta çocuğunuz oynuyorsa,kavga kesindir.Hem de her gün veya her saat..Hafta sürmez birisi bıçaklanır..Okul ve camileri bile bunlardan her gün nasibini alır.Sürtüşmesiz,kavgasız geçen zaman çok az olur.
    Cevapla
  • Sezai Alaca 5 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar ya islah edilsin ya da itlaf !!! Dewlet nicin var !!!
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.