Gaziantep

16 yaşındaki gence market çıkışı kanlı pusu

17:47 15 Temmuz 2019 11 Yorum Var
16 yaşındaki gence market çıkışı kanlı pusu

Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde, Samet Coşkun alışveriş yaptığı marketten çıktığı sırada husumetli olduğu Bekir K. tarafından tüfekle vurularak öldürüldü.

Olay, öğle saatlerinde, Nurdağı ilçe merkezinde meydana geldi. Samet Coşkun marketten alışveriş yapıp, dışarı çıktı. Bu sırada husumetli olduğu Bekir K., otomobille yanına gelip, pompalı tüfekle Coşkun'a ateş açtı. Tüfekten çıkan saçmaların vücudunun çeşitli yerlerine isabet etmesiyle Coşkun kanlar içinde yere yığıldı. Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine gelen sağlık görevlilerince ilk müdahalesi yapılan Coşkun hastaneye kaldırıldı. Burada tedaviye alınan Coşkun, doktorların tüm müdahalesine rağmen hayatını kaybetti. Samet Coşkun'un cenazesi, Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsinin ardından toprağa verilmek üzere yakınlarına teslim edildi.

Polisin, olayın ardından kaçan Bekir K.'nin yakalanmasına yönelik çalışma başlattı.

YORUMLAR

11 Yorum Var
  • süleyman 4 yıl önce Şikayet Et
    BİR İNSANI ÖLDÜRMENİN ALEMİ ÖLDÜRMEK OLDUĞUNU İSLAM PEYGAMBERİ SÖYLER, siz bunu öğretmez iseniz böyle katiller türer.
    Cevapla
  • M.Z.ARPACIK 4 yıl önce Şikayet Et
    Şu kainat mevcudiyetiyle evrensel bir marketi andırmaktadır.Bu evrensel marketin standında her canlının yeri olduğu gibi eşeğin de yeri vardır. Amma velakin eşekliğin yeri yoktur.
    Cevapla
  • M.Z.ARPACIK 4 yıl önce Şikayet Et
    Yıllardır din bizi geri bıraktı söylemiyle efelik taslayan zavalılar, şimdi söyleyin, dinsizlik ne kazandırdı.Kötülüğü destekleyenler, yapılan kötülüklerin ortağı ve pay sorumlularıdırlar.
    Cevapla
  • M.Z.ARPACIK 4 yıl önce Şikayet Et
    Ne irfandır veren ahlaka yükseklik, ne vicdandır. Fazilet hissi insanda Allah korkusundandır.
    Cevapla
  • yalnız kurt 4 yıl önce Şikayet Et
    İnsanlar neden birbirlerini katleder. Çok Basit iki cümleyle tamamlayalım. Hukuk ve adalet olmadığı için. oysa kısasa kısas uygulansa hak yerini bulacak ve sorun ortadan kalkacak.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.