Gaziantep

İstediği ilacı yazmayan doktoru darbetti, hastaneyi dağıttı

08:54 03 Ağustos 2019 6 Yorum Var
İstediği ilacı yazmayan doktoru darbetti, hastaneyi dağıttı

Gaziantep'te, psikiyatri hastası M.P. (23), istediği ilacı yazmayan Doktor Salih K.'yı darbetti, Acil Servis'teki masa ve bilgisayarları kırdı.

Olay, akşam saatlerinde Doktor Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Acil Servis'inde meydana geldi. İddia göre, psikiyatri hastası olan M.P., Doktor Salih K.'ya muayene olarak sadece yeşil reçete ile alınabilen bir ilacı yazmasını istedi. 

Salih K.'nın ilacı uzman doktorun yazması gerektiğini söylemesine sinirlenen M.P., doktorla tartışmaya başladı. Bu sırada sinir krizi geçiren M.P., doktora saldırarak darbettikten sonra Acil Servis'teki bilgisayarları ve masaları dağıtarak zarar verdi. 

Hastane güvenliği tarafından etkisiz hale getirilen M.P., ihbar üzerine gelen polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

YORUMLAR

6 Yorum Var
  • Ruhi 4 yıl önce Şikayet Et
    Polis koyun kardeşim; güvenlik değil. Güvenlik sabit yerde kalıyor, ataması yok. Her ne olursa olsun ya yetkiyi vereceksin ya da yetki beklemeyeceksin!
    Cevapla
  • hasta 4 yıl önce Şikayet Et
    polisde keyfini bozup müdahil olmuyor birader bizzat hastane çalışanıyım bana sor sen. ..yasaları caydırıcı yapmak lazım karakolun bir kapısından girip diğerinden çıkıyorlar bu tipler. ..
  • Güvenlik 4 yıl önce Şikayet Et
    Bir kişi ortalığı dağıtıyor.güvenlik nerede?
    Cevapla
  • demesi kolay 4 yıl önce Şikayet Et
    güvenlik jandarma bekçi ve polis var yine de yapan yapıyor kardeşim hasta madde bağımlısı babasını bile tanımaz kriz geçirdiği vakit. ..
  • Sözde güvenlikçi. 4 yıl önce Şikayet Et
    Sözde sporcu korkak güvenlikçiler tiyatro seyreder gibi seyrediyor bir çapulcuyu.güvenlik ne işe yarar! Normal bir vatandaş olsa üzerine çullanırdı korkak güvenlikçiler!
    Cevapla
  • özde güvenlik 4 yıl önce Şikayet Et
    daha 4 gün önce kocaeli darıca da 5 kişi 1 güvenliği öldüresiye dövdü. ..hastanelerde polis bekçi jandarma ve güvenlikçi var sen ver yasaları güvenliğe bak gör neler yapıyor. ..yasalarla güvenliğin elini kolunu baglıyorsun işlevini kaybediyor sonrada güvenlik nerde. ..güvenlik olmasa ne doktor ne hemşire kalır paramparca eder bu hastalar adamları. ..
  • Bostan korkuluğu. 4 yıl önce Şikayet Et
    Hastane güvenlikleri iptal edilsin.Egm Tam yetkili güvenlik koysun Hastanelere.yetkisiz güvenlikçimi olur tiyatro seyreder gibi seyrediyorlar bir çapulcuyu.
    Cevapla
  • güven bana 4 yıl önce Şikayet Et
    en çok hastane kavgalarında sırf hastane malına zarar gelmesin diye,doktor hemşire dövülmesin diye . ..güvenlikler kendi canlarını ortaya koyuyorlar düşman sahibi oluyorlar arama motoruna güvenlik hastane yaz bak gör öldürülen vurulan güvenlikleri,silahları yok yasalar caydırıcı değil yapma kul hakkına girme kardeşim,hastanenin yükü güvenliklerin omzunda. ..
  • kemal 4 yıl önce Şikayet Et
    evini dagitsinda gercekten hasta oldugunu bilelim.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.