Gaziantep

Kan donduran olay! En mutlu günü son günü oldu

09:37 21 Eylül 2019 8 Yorum Var
Kan donduran olay! En mutlu günü son günü oldu

Gaziantep’in Şahinbey ilçesinde kız kaçıran genç, aileler arasında yapılan düğünde, eşinin dayısı ve kardeşi tarafından boğazı kesilerek öldürüldü.

Olay, Şahinbey ilçesi Üçoklar Mahallesi’nde gece geç saatlerde meydana geldi. İddiaya göre, ismi henüz öğrenilemeyen genç 2 ay önce Gaziantep’ten kız kaçırdı. Araya ailelerin girmesi üzerine düğün yapılmaya karar verildi. Kız evinin önünde gelin ve damadın yakınlarının katılımıyla düğün töreni gerçekleştirildi. Bu sırada damat, gelinin ağabeyi ve dayısı tarafından bıçaklı saldırıya uğradı.

Damat boğazından bıçaklandı

Kim tarafından kullanıldığı bilinmeyen bıçakla boğazı kesilen damat ile darp edilen ve bıçaklanan annesi ağır yaralandı. Yaralı damat ve annesi olay yerine çağrılan ambulanslarla hastanelere kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan damat, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. En mutlu günü son günü olan damadın cesedi, otopsi işlemleri için Adli Tıp Kurumu morguna konuldu. Damadın annesinin ise hastanede tedavisi sürüyor.

Şüpheliler firar etti

Cinayet Büro Amirliği ekipleri, damadın ölümüne yol açan ve olayın ardından firar eden şüphelilerin yakalanması için başlattığı çalışma devam ediyor.

Gelin arabasındaki yazı yürek burktu

Olayın ardından gelin arabasına kimliği belirsiz kişiler saldırıp, aracın camlarını kırdı. Beyaz tüllerle süslenen gelin arabasının arka camında gelin ve damadın baş harfleri olan D. ve E. Harflerinin yazılı olduğu görüldü. Gelin arabasının tamponunda, ‘sevmek, sevilmek, yaşamak ve yaşatmak için’ yazısı da yürek burktu.
Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor.

YORUMLAR

8 Yorum Var
  • Aslan 4 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH rahmet eylesin, yazık olmuş gence. Kız kaçırma meselesi büyük sıkıntı ALLAH başa vermesin. Binbir emekle yetiştirip büyüttüğün evladın biri tarafından kaçırılıyor bu bir erkek için çok büyük zillet. Halbuki doğru iletişim ve usulüne uygun davranarak bu işi yapmak lazım. Ben daha kızı istetmeden kaçıran sırf masraftan kaçmak adına kız kaçıranları gördüm. Usül şart kardeşler şart...
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • oguzhannn 4 yıl önce Şikayet Et
    ulan resmen tuzak kurmuşlar merhuma! Bu tam bir kansızlıktır! Allah ıslah etsin!
    Cevapla
  • Budur 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu dayı ve abi ne ayak yani kız memnun ve mutlu ise resmi olarak dini olarak gereken yapılıyor. Bir hata olmuşsa telafi ediliyor. Ne medeni ne de ser'i kanun sana bogazla mı diyor. Kestigin insan boğazı. Şimdi buraya ne yazılabilir......
    Cevapla
  • Ercan 4 yıl önce Şikayet Et
    Ulan adam düğün yapıyor daha ne yapsın kim alır o kızı şimdi veya o kız nasıl kendine gelir hayatınız biter inşallah cezaevinde
    Cevapla
  • MUHAFIZ 4 yıl önce Şikayet Et
    Tamamda kızı niye kaçırıyorsun . Sevgi diyeceksiniz ama o anne ve babanın o kıza verdigi sevgi ve hayalleri ne olacak .Cinayet ayrı bir mesele ama benim demek istedigim Türk toplumunda kız kaçırma olayı baştan sona irdelenmeli ve son bulmalı......
    Cevapla
  • Budur 4 yıl önce Şikayet Et
    Toplum olarak iletisim kuramiyoruz çocukların derdini dinlemek yerine kendi dünyamızda yaşıyoruz yada karşı tarafa kibirli bakıyoruz.
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.