G.Antepsporlu isimden şok iddia!

Gaziantepsporlu futbolcu Şenol Can, Fenerbahçe ile oynadıkları maçın ardından olay açıklamalar yaptı.

G.Antepsporlu isimden şok iddia!
G.Antepsporlu isimden şok iddia!
GİRİŞ 21.09.2014 23:28 GÜNCELLEME 21.09.2014 23:28
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Gaziantepsporlu futbolcu Şenol Can, Fenerbahçe ile oynadıkları maçın ardından yaptığı açıklamalarla gündeme damga vurdu.

Fenerbahçeli futbolcu Gökhan Gönül'ün düşmesinin ardından penaltı kazanan fenerbahçe'nin bu golle kazanamsının ardından şenol Can, sarı-lacivertli isimlerle ilgili çarpıcı bir iddia ortaya attı.

Beyaz TV'ye konuşan Şenol Can, Fenerbahçeli bazı futbolcuların pozisyonun penaltı olmadığını itiraf ettiğini söylerken, "Çoğu Fenerbahçeli arkadaşlar penaltı olmadığını söyledi. İsim vermeyelim. Kolay verilmiş penaltı. Gökhan da bunu kullandı. Hakeme teşekkür etti. Neyse canları sağolsun. Fenerbahçe ceza sahası içerisinde böyle düşsek penaltı verilir miydi? Biz önümüze bakıyoruz. Bundan sonra Fenerbahçe'ye başarılar diliyoruz. Fenerbahçeli futbolculara söyleyecek bir şey yok" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 4
  • Şamil Bayram 9 yıl önce Şikayet Et
    Şampiyonları artık federasyon belirlemesin.Sporcuların emeğine yazık, taraftarın gırtlağına yazık.Boş yere bağırtmayın insanları.
    Cevapla
  • kenan korkmaz 9 yıl önce Şikayet Et
    medya ağırlıklı şikebahçeyi destekliyor. aynısını Burak yaptığı zaman demdiklerini bırakmadılar. hırsız hırsız diye bağırdılar. Burak hırsızsa Gükhan daniskası artık. fenerasyon kurullarının çoğunda ağırlıklı şikebahçeliler var.
    Cevapla
  • Bahadır Bahadıroğlu 9 yıl önce Şikayet Et
    Niye hemen tırstınızki ps nin böyle yıldızları çok, aşağı yukarı hepsi böyle.
    Cevapla
  • İsmail Yavuz 9 yıl önce Şikayet Et
    Böyle maçlar alarak 4 yıldız değil 14 yıldız taksanız ne olur. Türk futbolu bitmiş maalesef.
    Cevapla