Bir üvey anne dehşeti daha!

Konya'da, üzerine sıcak su dökülerek haşlanan 8 yaşındaki A.A., hastanede tedavi altına alındı. Vücudunda 1'inci derecede yanıklar oluşan A.A.'yı, üvey annesi T.A.'nın üzerine sıcak su dökerek haşladığı iddia edildi.

Bir üvey anne dehşeti daha!
Bir üvey anne dehşeti daha!
GİRİŞ 10.03.2013 19:53 GÜNCELLEME 10.03.2013 21:44
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Bugün üzerine sıcak su dökülen Namık Kemal İlkokulu 2'nci sınıf öğrencisi A.A., Dr. Faruk Sükan Çocuk ve Doğumevi Hastanesi'ne kaldırıldı. Vücudunun büyük bir bölümünde 1'inci derece yanık olduğu saptanan A.A., yapılan ilk muayenesinin ardından yanık ünitesi bulunan Meram Eğitim Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

Torununun, üvey annesi T.A. tarafından üzerine sıcak su dökülerek vücudunun haşlandığını iddia eden işçi emeklisi 70 yaşındaki R.A., Karapınar'da imamlık yapan oğlunun 8 yıl önce ilk eşinden boşandığını ve o evlilikten olan torunları A.A.'ya kendisinin baktığını belirtti.

'BANYODA SICAK SUYLA HAŞLANMIŞ'

Geçtiğimiz günlerde oğlu A.A.'nın torunu A.A.'yı okuldan alıp, kendilerinden habersiz Karapınar'a götürdüğünü belirten R.A., "Oğlum torunumu yanına götürmüştü. Bugün de otobüsle Konya'ya getirdi. Sonra bizi arayıp, çocuğu garaja bıraktığını, kendisinin de Karapınar'a döndüğünü söyledi. Biz de gidip garajda aradık ve çocuk tek başına otururken bulduk. Vücudunun kızarmış olduğunu görünce sorduğumuzda torumun, üvey annesi T.A.'nın banyo yaptırma maksadıyla banyoda vücuduna sıcak su döktüğünü, olayı babasına söylememesi için de tehdit ettiğini söyledi. Torunum vücudunu yandıktan sonra babasına durumu anlatmış ama o da inanmayıp, çocuğa 'Yalan söylüyorsun' diye kızmış. Hatta orada hastanede tedavi ettirmişler, hastaneden de çocuğun Konya'da tedavi olması gerektiğini söylemişler. Fakat oğlum ve gelinim ilgilenmemiş."

'BU NASIL İMAMLIK'

Torununun vücudunun sıcak su dökerek yaktığını iddia ettiği gelini 2 çocuk annesi T.A. ve oğlu A.A.'dan şikayetçi olduğunu belirten R.A., "Oğlumdan ve gelinimizden şikayetci olduk. Çocuğu ne zaman yaktığını bilmiyorum. Oğlum, öz oğluna yapılan bu davranışı görmezden geliyor. Bu nasıl insanlık? Oğlum imam olarak görev yapıyor ama bu nasıl imamlık?" dedi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 5
  • BÜNYAMİN EROL 11 yıl önce Şikayet Et
    imam mı?. Kur'an okumayı bilmeyenleri imam yapanlar utansın. eski Sarayönü müftüsüne sorun nasıl imam aldığını size anlatsın. ilahiyat mezunları, hafızlar varken onları almayıpta diğer torpillileri alırsa böyle olur. o hafız şimdi garsonluk yapıyor. garsonluk yapacak o kişi ise şimdi imam. bu mülakatı yapan ise müftü. imam demiyom bakın müftüüü ! tuz bile koktu bu ülkede.
    Cevapla
  • Osmanlı Torunu 11 yıl önce Şikayet Et
    Allahtan korkun. Bu daha aklı yerine gelmemiş sabi, melake yavrunun suçu günahı nedir? Cezanızı Allah versin!
    Cevapla
  • ismail sert 11 yıl önce Şikayet Et
    İmam olmadan önce insan olmak lazım!!!!!!. Bu adam nasıl baba, bu adam nasıl insan!!! "Çocuğu garajda bırakıp Karapınara dönmüş ve babaannesinin gelip oradan almasını" istemiş!!! 8 yaşındaki çocuğu, haşlanmış olan çocuğu, hem de kendi çocuğunu otogarda bırakmış. İnanmakta zorlanıyorum, olamaz böyle bir şey. Herkesten özür dilerim ama, hayvan bile olamayacak kadar aşağılıktır böyle bir şey yapan mahluk.
    Cevapla
  • Salih 2 11 yıl önce Şikayet Et
    "Hepiniz çobansınız ve riayetiniz altında olanlardan sorumlusunuz..." Hz. Muhammed S.A.V.. İster İmam olsun isterse Papaz, herkes hesap günü hesaba çekilecek elbet...
    Cevapla
  • Doğrucu Davut 11 yıl önce Şikayet Et
    önüne gelen imam yapılıyor. imamlık gibi çok müstesna bir göreve artık sokaktan geçeni bile alıyorlar. acilen çok sıkı denetimler getirilmelidir. ayrıca psikolojik test şart.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bayraktar TB3'te 30. uçuş da tamamlandı
Türkiye'nin kanser haritasını TÜİK açıkladı