Fırtına ilkokulun çatısını düşürdü: 1 ölü

Denizli'de fırtınanın, bir ilkokulun çatısını yanında bulunan kantinin üstüne düşürmesi sonucunda bir kişi öldü, dört kişi yaralandı.

GİRİŞ 03.04.2013 16:30 GÜNCELLEME 03.04.2013 20:42

Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'ndeki Hacı Ahmet Paralı İlkokulu'nda meydana gelen olayda çatı, yandaki prefabrik kantinin üzerine düştü. Olay esnasında kantinde bulunan Kamile Öztürkmen adlı yaşlı kadın ile iki öğrenci ve iki çalışan yaralandı. Ağır yaralanan Öztürkmen, kaldırıldığı Denizli Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

Olay yerine giden Denizli İl Milli Eğitim Müdürü Sebahattin Akgül, yaptığı açıklamada, "Okulumuzda şiddetli rüzgârdan dolayı binamızın birinin çatı kalkanının biri bir tarafa, diğeri öbür tarafa düştü. Orta yerdeki kalkanın kantinin üstüne düşmesi sebebiyle tahribat oldu. Yaralananlar hastaneye kaldırıldı. Öğrencilerimizi, velileriyle polis nezaretinde evlerine gönderdik." dedi.

Denizli Valiliği: ''Yaşanan olayla ilgili gerekli inceleme ve araştırma başlatılmış, işlemler devam etmektedir''

Denizli Valiliği, 1 kişinin ölümü, 2'si öğrenci 7 kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan bir okulun çatı duvarının kantinin üzerine çökmesi olayıyla ilgili gerekli inceleme ve araştırmanın başlatıldığını bildirdi.

Denizli Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, kentte gece başlayan, gündüz saatlerinde de devam eden ve hızı zaman zaman saatte 70-75 kilometreyi bulan fırtınanın etkili olduğu belirtildi.

Fırtına nedeniyle Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde bulunan Hacı Ahmet Paralı İlk ve Ortaokulu binasının ''çatı kalkan duvarlarının'' okul kantininin üzerine çöktüğü anlatılan açıklamada, şunlar kaydedildi:

''Göçme sonucunda ağır yaralanan kantin çalıştırıcısı Kamile Öztürkmen, kaldırıldığı hastanede yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetmiştir. Diğer yaralılarımızın gerekli tetkik ve tedavileri devam etmektedir. Yaşanan olayla ilgili gerekli inceleme ve araştırma başlatılmış, işlemler devam etmektedir.''

Fırtına nedeniyle Hacı Ahmet Paralı İlk ve Ortaokulu binasının çatı kalkan duvarlarının okul kantininin üzerine göçmesi sonucu 1 kişi yaşamını yitirmiş, 2'si öğrenci 7 kişi yaralanmıştı.

KAYNAK: CİHAN
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Ünlü yorumcu canlı yayında yere yığıldı!
Yine aynı manzara! PKK destekçisi DEM Partililer İstiklal Marşını okumadı...