Eşi de doktor olan genç hemşire,zatürreden öldü

Ağrı'nın Patnos ilçesi'nde bir sağlık ocağında hemşire olan, doktorla evli 1 çocuk annesi 26 yaşındaki Nuray Taşdan, 'zatürre' olarak bilinen 'akut viral akciğer enfeksiyonu' nedeniyle yaşamını yitirdi

Eşi de doktor olan genç hemşire,zatürreden öldü
Eşi de doktor olan genç hemşire,zatürreden öldü
GİRİŞ 05.04.2013 11:10 GÜNCELLEME 05.04.2013 11:10

Adıyaman'dan Patnos'a 3 yıl ince tayini çıkan Hemşire Nuray Taşdan, burada bir sağlık ocağında çalışmaya başladı. Hemşire Taşdan kendisi gibi sağlık ocağında çalışan doktor Sadrettin Taşdan ile tanışarak arkadaş oldu. Bir buçuk yıl önce evlenen Nuray-Sadrettin çiftinin Muhammed adını verdikleri bir de erkek çocukları dünyaya geldi. Oğlu 8 aylık olan Nuray Taşdan, geçen Mart ayının başında sabah kalktığı zaman bayıldı. Patnos Devlet Hastanesi'ne kaldırılan hemşire Nuray, ilk müdahalenin ardından Van'daki Özel Lokman Hekim Hastanesi'ne sevk edildi. Burada 'akut viral akciğer enfeksiyonu'  (zatürre) teşhisi konulan genç hemşire, bir ay boyunca yoğun bakımda kaldı. Nuray hemşire 3 Nisan akşamı ise hayata veda etti. Ölümüyle ailesini ve arkadaşlarını yasa boğan genç kadının cenazesi memleketi Adıyaman'a gönderildi. 

Çalışma arkadaşları, Nuray hemşirenin bayılmadan bir hafta önce rahatsızlığından dolayı nefes almakta zorluk çektiğini söyledi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
CHP adayı istifa edip AK Parti'ye geçti: CHP mitingini DEM'e sattılar
Uzmanından bomba iddia! Türkiye petrol üretiminde Orta Doğu ülkelerine ortak olacak