İstanbul'un göbeğinde kan donduran intikam!

Bakırköy'de kız arkadaşını yardımıyla ağabeyinin katiline tuzak kuran bir kişi dehşet saçtı. Ağabeyinin katilini önce silahla vuran şahıs, daha sonra satırla doğradı. Dehşet anları güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

GİRİŞ 09.04.2013 21:54 GÜNCELLEME 10.04.2013 02:43
Bu Habere 29 Yorum Yapılmış

Alınan bilgiye göre, 24 Haziran 2004'te Zeytinburnu Mezarlığı'nda tartıştığı Adnan B.'yi (24) satırla öldüren Hüseyin D. yakalanıp yargılandı.

Adnan B.'nin kardeşi Orhan B., tutuklu bulunduğu Metris Cezaevi'nden geçen yıl tahliye edilen Hüseyin D.'nin izini Facebook'ta buldu. Kız arkadaşı Evrim S.'nin (19) hesabından Hüseyin D.'ye mesaj atan Orhan B., kız arkadaşı adına 19 Ekim 2012'de Bakırköy sahilindeki bir restoranda randevu verdi.

Restoranda buluşan Evrim S. ve Hüseyin D. yemek yedi. Restoranın çevresine pusu kuran Orhan B., ilk olarak silahını sahil yolunda yer alan ve kız arkadaşı ile ağabeyinin katilinin buluştuğu restoranın komşusu olan otelin doğalgaz kutusuna saklayarak Hüseyin D.'yi beklemeye başladı.

Evrim S. ile Hüseyin D. restorandan ayrılmak üzere ayağa kalktı. Silahını sakladığı yerden alan Orhan B., Evrim S. ile birlikte arabasının yanına gelen Hüseyin D.'ye kurşun yağdırdı.

Bacaklarından ve karnından yaralanan Hüseyin D., kanlar içinde yere yığıldı. Orhan B., ağabeyini satırla öldüren Hüseyin D.'ye ateş ettikten sonra yanında getirdiği satırı belinden çıkarttı.

Can çekişen Hüseyin D.'ye saldıran Orhan B., 50 saniyelik sürede satır ile Hüseyin D.'nin kafası ve vücuduna 25 darbe vurdu.

Orhan B., silah ile satırı olay yerinde bırakarak kaçtı. Hüseyin D. ise kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. İnternetüzerinden tanıştığı Hüseyin D.'ye buluşma teklifi vererek, intikam amacıyla işlenen cinayette önemli rol oynayan Evrim S. tutuklandı.Polis, katil zanlısı Orhan B.'nin yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 29
  • kartal tibet 11 yıl önce Şikayet Et
    işin kötüsü . kardeşini öldüreni öldüren daha çok ceza alır. Bu katiller neden daha ağır cezalar almazlar? dünkü katilin işlediği günahın aynısı yöneticilere çıkacaktır ahirette. insanların yürek acılarını rahatlatacak cezalar vermezseniz bu tür olaylar sürekli yaşanır. yazık değil mi bu insanlara?
    Cevapla
  • Murat Diniz 11 yıl önce Şikayet Et
    Bu işin asıl sorumlusu kim?. Mecliste çoğunluk olduğu halde neden hükumet 10 senedir mazlumun hakkını haramilerden soracak yasaları çıkartmıyor? Şehirleri mafyaya, magandaya, tecavüzcüye, sapığa... Kırsalı teröriste teslim etmiş. Bırak vatandaşı kazıklayan bankayı, balcıyı, sahte ilaç satanı... hırsızla katille mücadele eden polisinin bile arkasında durmuyor. Polisin tuttuğunu da serbest bırakıyor... Hakim savcı da haklı kanun neyse onu uyguluyorlar. O zaman soralım kendimize bu kanunları kim çıkarıyor. Bu işin sorumlusu meclis değil mi? Neden halkın bu beklentisini karşılamıyor hükumet? Devletin olmadığı yerde otorite başkası olur. Biz buradan atıp tutuyoruz doğudaki vatandaş teröriste baş kaldırsın, tepki göstersin diye. Boş konuşuyormuşuz. Daha devlet vatandaşı trafikteki magandalardan koruyamıyor. Suç işleyip de parası, dayısı olanlara hele hiç girmiyorum.
    Cevapla
  • Samet Ergül 11 yıl önce Şikayet Et
    devlet haksız yere adam öldüreni idam etmez ise. güzel yasalarımızın, cezası idam yada müebbet olacak kişileri serbest bıraktığı anda devreye başkaları girer ve cezası ölüm yada müebbet olanının azraili o olur.
    Cevapla
  • Mustafa YILMAZ 11 yıl önce Şikayet Et
    illaki onuda bir öldüren çıkacaktır... taki adalet vicdanları tatmin eden cezayı verinceye kadar...Kısasa kısas siteminde illa göümüz çıkardı bende onun gözünü çıkarayım ,öldürdü bende öldüreyim diye intikamcı bir uygulama yoktur sadece..başak karşılıklarıda vardır..kısas sadece bu değildir...
    Cevapla
  • son osmanlı 11 yıl önce Şikayet Et
    illede kısas. bir adamı satırla öldürene 8 yıl ceza.bu olayda onun sonucu.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son dakika haberi: Erdoğan'dan Alman gazetecinin sorusuna net cevap: O iş artık bitti
Şifre Irak hükümet sözcüsünün sözleri mi?