Ankara'daki feci kazada ölü sayısı 5 oldu

Başkentte, Samsun Yolu üzerinde bir otomobilin takla atması sonucu meydana gelen kazada ölenlerin sayısı 5'e yükseldi.

Ankara'daki feci kazada ölü sayısı 5 oldu
Ankara'daki feci kazada ölü sayısı 5 oldu
GİRİŞ 01.05.2013 05:51 GÜNCELLEME 01.05.2013 07:37
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Ankara'da meydana gelen ve 2 kişinin hayatını kaybettiği trafik kazasında ağır yaralanan diğer 3 kişi de kaldırıldıkları hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Alınan bilgiye göre, aşırı hızlı olduğu iddia edilen Mahmut Habib Sevimli (24) idaresindeki 06 DE 4307 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini yitirmesiyle Samsun Yolu, Kayaş kavşağında orta refüje çarptıktan sonra takla atarak karşı şeride geçmişti.
Ü
Aracın adeta hurdaya döndüğü kazada, Ahmet Sevimli (20) ve Makbule Eda Hazır olay yerinde hayatını kaybetmiş, ağır yaralanan Habib (19) ve Hasib Hazır (21) kardeşler ile sürücü Mahmut Habib Sevimli çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alınmıştı. Ancak Habib ve Hasib Hazır kardeşler ile sürücü Mahmut Habib Sevimli de kaldırıldıkları hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamlarını yitirdi.

Öte yandan, Makbule Eda Hazır'ın da Habib ve Hasib Hazır ile kardeş oldukları öğrenildi.

YORUMLAR 2
  • Hayrullah Yazar 10 yıl önce Şikayet Et
    5 Güzel İnsana AREylesin. 5 Kardeşimizde pırlanta gibiydiler,Allah (c.c) mekanlarını Cennet etsin, Allahtan geldik ve yine dönüşümüz O'na olacaktır.. Kazanın yapıldığı yeri biliyorum (Samsun-Kayaş). Yolda bir hata olduğunu düşünüyorum, daha önce yine aynı yerde bir hastane md. arkadaşta kaza yapmıştı.
    Cevapla
  • ahmet söğüt 10 yıl önce Şikayet Et
    serseri. son yıllarda ankarada kendini bilmez serseri tipler kazalara sebep olup masum insanların hayatlarını söndürüyorlar.Allah bu tiplerin ,bunlara engel olmayan ailelerinin ve bunların sınırsız cehaletliklerinin hakından gelsin.inşallah kendi başlarını yerler
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İnanılmaz olay Türkiye'de yaşandı! Kelime-i Tevhid bayrağı taşıyan gence saldırı
1. Lig'de play-off tarihleri açıklandı