İşten çıkarılan çırak öcünü bakın nasıl aldı

Kocaeli'nin Kandıra İlçesi'nde işten çıkarılan bir çırağın, daha önce çalıştığı teknik servise ait araçların lastiklerini kestiği ortaya çıktı.

İşten çıkarılan çırak öcünü bakın nasıl aldı
İşten çıkarılan çırak öcünü bakın nasıl aldı
GİRİŞ 08.05.2013 11:41 GÜNCELLEME 08.05.2013 11:41

Kandıra'nın Çarşı Mahallesi İsmet Şenoğlu Caddesi'nde faaliyet gösteren Yaman Teknik'te çırak olarak çalışan R.K., birkaç ay önce kurallara uymadığı gerekçesiyle işletme sahibi Orhan Yaman tarafından işten çıkartıldı. Ardından bir süre sonra da firmaya ait araçların lastikleri belirli aralıklarla bıçakla kesilmeye başlandı. Bunun sık sık tekrarlanması ve 3 aracın lastiğinin kesilmesi üzerine, işyeri sahibi kimseye haber vermeden güvenlik kamerası taktırdı.

İki gün önce araç lastiklerinin yine parçalanması üzerine güvenlik kamerası kaydı incelendiğinde, bunları işten çıkarttığı eski çırağı R.K.'nın kestiği görüldü. İşletme sahibi Orhan Yaman, Kandıra İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne giderek şikayette bulundu. Gözaltına alınan R.K. güvenlik kamerasındaki görüntüleri görünce suçunu itiraf etti. İşten atıldığı için patronuna kızdığını ve bu yüzden araçların lastiklerini kestiğini söyledi. R.K. Kandıra Cumhuriyet Savcılığına sevk edildikten sonra, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı

KAYNAK: DHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
'Halk TV' itirafları 'pes' dedirtti! Olay sözler: Daha fakir görünelim ki...
5 ayda yüzde 200 zamlandı: İstanbul 'kanatsız' kaldı!