Kendini bıçakladı, hastane yolunda kaza yaptı

Konya'da 84 yaşındaki Yonüs Çevik Baş, bıçakla kendisini yaralayarak evini ateşe verdikten sonra otomobiliyle hastaneye gitmek isterken yönetimindeki araç kontrolden çıkıp kaldırımdaki aydınlatma direğine çarptı.

Kendini bıçakladı, hastane yolunda kaza yaptı
Kendini bıçakladı, hastane yolunda kaza yaptı
GİRİŞ 08.05.2013 11:47 GÜNCELLEME 08.05.2013 11:47

Meram İlçesi Kürdan Mahallesi'nde dubleks bir evde oturan Yonüs Çevik Baş ile aynı evde kalan kadın bakıcısı 30 yaşındaki İsmet E. ve sevgilisi aynı yaştaki Şaban U., dün akşam henüz belirlenemeyen nedenle tartışmaya başladı.

Tartışmaya İsmet E.'nin kardeşi 28 yaşındaki Emine A. de katıldı. Gürültüyü duyan Yonüs Çevik Baş da, alt kata indi. Baş, henüz belirlenemeyen nedenle bastonla Emine A.'nın başına vurdu. İsmet E. ve sevgilisi Şaban U. da, yaralanan Emine A.'yı, hastaneye götürmek için evden ayrıldı.

Yonüs Çevik Baş da, bunların ardından aldığı bıçakla kendisini karnından yaraladı, evin bir bölümünü ateşe verdi. Baş, daha sonra 42 AV 328 plakalı otomobiliyle hastaneye gitmek için yola çıktı. Baş, yaklaşık 300 metre ileride direksiyon kontrolünü yitirdi. Kontrolden çıkan otomobil, kaldırımdaki aydınlatma direğine çarptı. Karnından bıçak yarası bulurnan Baş, kazada birkaç yerinden daha yaralandı. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine sevk edilen ambulansla hastaneye kaldırılan Yogüs Çevik Baş tedavi altına alındı.

Baş'ın evinden yükselen alevler, komşuları tarafından çağrılan itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Fitch Ratings'den Türkiye açıklaması: 'Atılması gereken adımlar var'
7 ilde DEAŞ operasyonu: 23 gözaltı