Kızgın şoför ne bulduysa yolcu otobüsüne attı

Şirinevler'de bir otomobil sürücüsü, kendisini sıkıştırdığı gerekçesiyle tekme, tornavida ve tamir anahtarlarıyla halk otobüsüne saldırdı.

GİRİŞ 12.05.2013 17:27 GÜNCELLEME 12.05.2013 17:41
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Olay, bugün saat 15.30 sarılarında Şirinevler yan yolda meydana geldi. Bahçelievler istikametinden Yenibosna yönüne giden halk otobüsü, aynı istikamette seyreden 34 GV 9983 plakalı otomobile yaklaştı. Otomobil sürücüsü, kendisine yol vermediği gerekçesiyle araçtan inerek halk otobüsüne saldırdı. Önce otobüse tekme atan sürücü, ardandan bagajdan çıkardığı tornavida, levye ve tamir anahtarları içi yolcu dolu halk otobüsüne fırlattı. Olay sırasında otobüsün camları kırıldı. Saldırgan, eline geçirdiği her şeyi atarken yolcuları da 'geri çekilin' diye uyardı.

Şirinevler'deki üst geçidi kullanan yayalar, kavgayı film seyreder gibi izledi. Saldırgan şoförün aracından çıkan bir kadın, kavgayı ayırmaya çalışırken baygınlık geçirdi. İsmi öğrenilemeyen otomobil sürücüsü, olaydan sona hiç bir şey olmamış gibi yoluna devam etti. Polis, olayla ilgili çalışma başlattı. Görgü şahitleri, şoförün bagajı açarak içeriden bir şeyler çıkarması sırasında silahlı saldırı korkusu yaşadıklarını söyledi.

KAYNAK: CİHAN
YORUMLAR 19
  • METİN AKARSU 10 yıl önce Şikayet Et
    Adam az yapmış.... Benzin döküp yakmalıydı ibreti alem için. Bıktık Halk Otobüsçülerinin sorumsuz SOL tarafa çıkışlarından. Kural tanımamazlıklarından. EY İSTANBULU YÖNETENLER bu otobüsleri KALDIRIN ARTIK raylı sistemi çoğaltın her tarafı sarsın raylı sistem. İlk işim ARABAMI SATMAK olacak yoksa bende KATİL olacam İstanbulda.
    Cevapla
  • murat yıldırım 10 yıl önce Şikayet Et
    çile. şu istanbullunun özel halk otobüslerinden minibüslerden taksilerden çektiğini kimse çekmemiştir arkadaş. bu kadar net. herkes şunu bilsin ki istanbulda bütün yollar minibüslere taksilere ÖHO'lerine ait, diğerleri sadece misafir. misafir dediğin haddini bilir. birisi de demiş benim vergilerimle alınıyor halk otobüsü diye, halk otobüsü tamamen şahsa aittir kardeşim. senin verginle falan alındığı yok. vergilerle alınıyor dediğin İETT'nin otobüsleridir. ayrıca videoyu izlediysen adamı sıkıştırmış işte basbayağı. şoför temiz bi dayağı haketmiş aslında. neyse.
    Cevapla
  • Mehmet Yenici 10 yıl önce Şikayet Et
    Özel seçim.... Bazılarını tenzih ederim lâkin bu özel halk otobüsü ve minibüs şoförlerini imtihan edip en kötü olanlarını mı seçiyorlar? Ne kadar laftan anlamaz, kaba-saba, kural tanımaz, yolları kendinin zanneden kişi varsa topluyorlar. Zaten çoğu yolda başka birisine, arkadaşına vs. aracı devrediyor. Muhtemelen yetkisi olmayan kişiler bu araçları kullanıyor. Allah (c.c.) bizleri korusun. (Amin)
    Cevapla
  • selamireyhan 10 yıl önce Şikayet Et
    çok normal bişey. bu hattı kullanan insanlar için gündelik çok doğal bi durum araç heleki halk otobusü adamlar mafya t.c. devletinden daha büyükler ister inanın ister inanmayın senlerdir kimse hesap soramaz bunlara hemde hiç kimse yüzbinlerce insanın canını yakmışlardır belli zaten silivri, çatalca, kumburgaz, selimpaşa, hadımköy, kıraç, esenyurt, gürpınar ve saymakla bitmez senelerdir kanayan bir yaradır bu hatlar böyle gelmiş böyle gider ve bu bölgelerdeki minibüsler ve ticari taksiler ufffff aman yarabbi çok samimi olarak söylüyorum allah buralarda araba kullanan ve toplu taşımaya binen kardeşlerim yar ve yardımcısı olsun saygılarımla...
    Cevapla
  • Samet Ergül 10 yıl önce Şikayet Et
    bu şirinevlerde 2 yıl kaldım. ALLAH orada yaşayanlara hatta tüm ist.da yaşayanlara yardım etsin. Şehir olarak kimsenin kimseye saygısı ve tahammülü kalmamış, hele hele minibüs ve otobüs şoförlerini hiç konuşmaya gerek yok ALLAHIMA şükürler olsun bu eziyet sadece 2 yıl sürdü.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tokat'ta peş peşe depremler: 4,4 büyüklüğünde bir deprem daha!
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Son asrın en büyük katliamlarından birisi Gazze'de yaşanıyor