Öldürdüğü kişinin silahıyla yakalandı

Bursa'nın Mustafakemalpaşa İlçesi'nde bir restoranda kasiyer olarak çalışırken, hesap ödemeye gelen daha önce tartıştığı 35 yaşındaki İsmail Yaman'ı öldürdüğü öne sürülen 33 yaşındaki Halit Durak, İzmir'de yakalandıktan sonra getirildiği Bursa'da, susma hakkını kullandı.

Öldürdüğü kişinin silahıyla yakalandı
Öldürdüğü kişinin silahıyla yakalandı
GİRİŞ 15.05.2013 14:50 GÜNCELLEME 15.05.2013 14:50

Üzerinde olayda kullandığı silahla birlikte öldürdüğü kişinin tabancası da çıkan Durak, adliyeye sevk edildi.

Mustafakemalpaşa'da geçen 28 Nisan günü saat 23.30 sıralarında meydana gelen olayda, restoranda kasiyer olarak çalışan Halit Durak, iddiaya göre hesap ödemek için kasaya gelen, aralarında daha önceden husumet bulunan otopark işletmecisi İsmail Yaman ile tartıştı. Kavgaya dönüşen olayda, kasada bulunan ruhsatsız tabancayı alan Halit Durak, 2 el ateş ederek İsmail Yaman'ı karaciğeri ve karın boşluğundan yaraladı. Bekar olan Durak olay sonrası kaçarken, ambulansla Mustafakemalpaşa Devlet Hastanesi'ne kaldırılan İsmail Yaman doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamadı.

ÜZERİNDEN 2 TABANCA ÇIKTI

Dün İzmir'de yakalanan şüpheli Halit Durak, Mustafakemalpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne getirildi. Yakalandığında üzerinde biri öldürdüğü İsmail Yaman'a ait olduğu öne sürülen 2 tabanca çıkan Durak, susma hakkını kullandı. Polislere verdiği bilgide, İsmali Yaman'ın 3 yıl önce çalıştığı işyerindeki patronunu bıçakla yaraladığını ve bu nedenle aralarında husumet bulunduğunu söyleyen Durak, "Olay akşamı kasada beni görünce sırıtıp, ters ters bakınca çılgına döndüm. Elimi kana buladım. Sonra da kaçtım" dedi.

Halit Durak, işlemlerin tamamlanmasının ardından 'Adam öldürmek' suçundan adliyeye çıkartıldı.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Ukraynalı bir kadın iki yaşındaki oğlunu 25 bin dolara satmaya çalışırken yakalandı
Süleyman Soylu sessizliği bozdu! 3 isme tepki gösterdi