İnekler otobana çıktı, faciadan kılpayı dönüldü

Ümraniye'de başıboş bir şekilde TEM otoyoluna çıkan 3 inek, az kalsın bir faciaya neden oluyordu. Normal şeridinde ilerlerken bir anda ineklerle karşılaşan kamyon, manevra yapmasına rağmen ineklerden birine çarptı.

İnekler otobana çıktı, faciadan kılpayı dönüldü
İnekler otobana çıktı, faciadan kılpayı dönüldü
GİRİŞ 17.05.2013 12:37 GÜNCELLEME 17.05.2013 12:37

Olay, Tem Otoyolu Ankara istikameti Çavuşbaşı Köprüsü altında dün saat 12.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; sahibi henüz tespit edilemeyen 3 inek bir anda TEM otoyoluna çıktı. Bu sırada normal şeridinde ilerleyen 34 KVV 01 plakalı kamyon ile otoyola çıkan inekler karşı karşıya geldi. İnekleri son anda fark ederek manevra yapan kamyon şoförü Mehmet S. tüm çabalarına rağmen ineklerden birine çarptı.

Kazanın ardından yola savrulan ineğin bir bacağı kırıldı. Aracından inerek ineği yol kenarına iten Mehmet S. daha sonra 155 Polis İmdat'ı arayarak yardım istedi. İhbar üzerine kısa sürede olay yerine gelen ekipler, kazayla ilgili rapor tuttu. 

Güvenlik önlemi alındı 

Kamyon şoförü Mehmet S., “3 tane inek kenarda dururken birbirleriyle oynaşmaya başladılar. Otobanda yolun ortasından karşıya geçmeye çalıştılar. O anda bende sağdaydım. Sol şeride kaçmama rağmen bir tanesine vurduk. Daha sonra ineğin ön ayağı kırıldı. Hayvan sahibini bekliyoruz, almaya gelmiyor. Suçlu durumda olduğu için gelmiyor” dedi. 

Trafik ekipleri, olayın ardından ikinci bir kazanın olmaması için çevrede güvenlik önlemleri aldı. Yaralı inek yol kenarına alınırken hayvan sahibinin bulunması için çevrede soruşturma başlatıldı.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Turistik Diyarbakır Ekspresi ilk seferini yaptı!
110 Liralık kurabiye satan işletmeci "Şu an maliyetine satıyoruz, zam yapıcaz" dedi