Gölete düşen 2 çocuğun cesedine ulaşıldı

Niğde'nin Altunhisar ilçesi Yeşilyurt kasabası Altunhisar baraj göleti çevresinde oynayan 2 çocuğun cansız bedenlerine ulaşıldı.

Gölete düşen 2 çocuğun cesedine ulaşıldı
Gölete düşen 2 çocuğun cesedine ulaşıldı
GİRİŞ 17.06.2013 12:54 GÜNCELLEME 17.06.2013 12:54

Altunhisar baraj göleti çevresinde dün gündüz saatlerinde Erol Sarı, çocukları Saygı Sarı (8) ve Nazlıcan Arı (11) ile birlikte hayvanlarını otlatıyordu. Bir süre sonra çocuklarının gözden kaybolduğunu fark eden Erol Sarı, emniyet güçlerine haber verdi. Akşam saatlerinde başlayan arama çalışmalarından sonuç alınamadı. Kayıp çocukların bulunması için baraj göletinde yapılan çalışmalara, İl Afet Arama Kurtarma Ekibi (AFAD) İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı arama kurtarma ekipleri ve Ulusal Arama Kurtarma Ekipleri (UMKE) Adana su altı arama kurtarma dalgıçları katıldı.

Gündüz saatlerinde başlayan 3 saatlik aramanın ardından Nazlıcan'a ait bir giysinin bulunması aileyi hüzne boğdu. Giysinin bulunduğu bölgede yürütülen çalışmaların ardından ilk önce Nazlıcan Sarı'nın yarım saat sonra da Saygı Sarının cansız bedenine ulaşıldı.

Çocuklarının cansız bedenlerini gören aile üyeleri sinir krizleri geçirdi. Çocukların cesetleri Altunhisar Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı.

KAYNAK: CİHAN
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
“AK Parti’ye ders vermek” iyi bir fikir miydi?
Ukrayna, Kırım'daki Rus S-400 sistemlerini vurdu