Yeni gelinin intihar sebebi neydi ?

Adana'da sabah kahvaltısını yaptıktan sonra kendini asan yeni gelinin neden intihar ettiği anlaşılamadı.

Yeni gelinin intihar sebebi neydi ?
Yeni gelinin intihar sebebi neydi ?
GİRİŞ 23.06.2013 15:30 GÜNCELLEME 23.06.2013 15:30

Merkez Yüreğir ilçesine bağlı Bahçelievler Mahallesi 1493 Sokak'ta oturan Ç.T, 7 ay önce S.H ile resmi nikahsız olarak evlendi. Düğünleri yapılan çift S.H'nin babasının in oturduğu 2 katlı evin alt katında yaşamaya başladı.

İddiaya göre, eşi ve eşinin ailesiyle birlikte evlerinin terasında 9 Mart'ta kahvaltı yapan Ç.T, daha sonra kendi evine geçti. Yatak odasına giren yeni gelin kapıyı arkadan kilitledikten sonra henüz belirlenemeyen bir nedenden tavandaki demire geçirdiği iple kendini asarak intihar etti. Kayınvalidesi, komşuya giderken pencereden baktığında gelinini iple tavana asılı halde görünce şoke oldu. "Yetişin Ç. kendini asmış" diye bağırması üzerine Ç.T'nin eşi ve aile yakınları aşağı kata koştu. Mahalle demircisi çağrılıp kapı kırılıp içeri girildi. ‘Yaşıyor' umuduyla asılı olduğu yerden indirilen yeni gelin Devlet Hastanesi'ne götürülürken yaşamını kaybetti.

Gelinin intiharıyla ilgili Cumhuriyet Savcısına bilgi veren kayınpederi, sabah kahvaltı yaptıktan sonra dışarı çıktığını belirterek, "Hep birlikte güle eğlene sabah kahvaltısını yaptık. Ben ayrılana kadar gelinimin olumsuz bir şeyini görmedim.Aile içi geçimimiz iyidir. Bana yansımış bir sorun yok. Gelinim 5 gün önce misafir olarak babasının evine gitmişti. Dün akşam gelmişti. Herhangi bir rahatsızlığı da yoktu. Ancak, oğlumla evlenmeden önce hap içerek intihara kalkıştığını duymuştum" dedi.

Yeni gelin Ç.T'nin in intiharıyla ilgili sürdürülen soruşturma tamamlandı. Cumhuriyet Savcısı, yeni gelinin neden intihar ettiğinin anlaşılamadığını ve intiharında hiç kimsenin kusurunun bulunmadığı iddiasıyla kovuşturmaya yer olmadığına karar verdi. Eğer, ölen gelinin yakınları bu karara itiraz etmezse soruşturma dosyası kapanmış olacak.

(İHA)

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
CHP Grup Sözcüsünden şoke eden gaf: Cemil Tugay'a “Cemil Bayık” dedi
MÜSİAD Başkanı Asmalı'dan İsrail iddialarına sert tepki: 'Manipülasyon yapılıyor'