'Silahı çıkardıysan sıkacaksın...'

Bursa'da düğün sonrası evlerine giden gelinle damat, önce kaza sonra da kavga şoku yaşadı.

'Silahı çıkardıysan sıkacaksın...'
'Silahı çıkardıysan sıkacaksın...'
GİRİŞ 07.07.2013 11:57 GÜNCELLEME 07.07.2013 11:57

Edinilen bilgiye göre olay, merkez Nilüfer ilçesi Fatih Sultan Mehmet bulvarında meydana geldi. Düğünden sonra araçlarıyla konvoy yaparak evlerine giden gelinle damat, dikkatsiz bir taksicinin sebep olduğu kaza sebebiyle üzüntü yaşadı. Kaza için rapor tutulacağı sırada yolun ortasındaki araçların yanından hızla bir araç geçti. Bu kişinin dikkatsizce geçmesi üzerine konvoydaki bir kişi, bu araç sürücüsüne küfür etti.

Bir süre sonra kendisine küfür edildiği için geri dönen astsubay genç, neden küfür edildiğini sorup düğün konvoydaki kişilerle tartışmaya başladı. Tartışma büyüyünce kendisine küfür edilen ve astsubay olduğunu söyleyen bu kişi, silahını belinden çıkardı. Buna sinirlenen damadın arkadaşları, 'silahı çıkardıysan sıkacaksın' diyerek genç astsubaya kepçe ve yumrukla saldırdı. Darp edilen astsubay polisi çağırıp damadın arkadaşlarından şikayetçi oldu.

Astsubayı darp eden damadın arkadaşları bu kişinin belinde silah olduğunu polise şikayet etti. Basit bir kaza yüzünden geceleri zehir olan gelinle damat ise daha sonra evlerinin yolunu tuttular. Polis ekipleri, olayla ilgili soruşturma başlattı.

(İHA)

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
CHP'li anketçi açıkladı! CHP kendi adayının kuyusunu kazıyor! O ilçe adayına çekil baskısı
Biden ve eski ABD başkanlarının katılacağı bölgede olağanüstü güvenlik önlemleri alındı