Festivalde kavga çıktı, belediye başkanı yaralı

Konya'nın Beyşehir ilçesine bağlı Sevindik beldesinde, festival etkinliği düzenlenmemesi nedeniyle çıktığı iddia edilen sopalı kavgada, aralarında bir belde belediye başkanının da bulunduğu 5 kişi yaralandı.

Festivalde kavga çıktı, belediye başkanı yaralı
Festivalde kavga çıktı, belediye başkanı yaralı
GİRİŞ 08.07.2013 14:05 GÜNCELLEME 08.07.2013 14:05

İddiaya göre, Konya'da ikamet eden Hasan D. (35) kardeşi Yılmaz D. (32) ile birlikte doğum yerleri olan Sevindik beldesine gelerek, Belde Belediye Başkanı Mevlüt G. ile belde merkezinde festival etkinliği düzenlenmediği gerekçesiyle tartışmaya başladı. Belediye Başkanı Mevlüt G.'nin iş yerinde başladığı öne sürülen tartışmanın daha sonra belde merkezinde devam etmesi üzerine kavga çıktı.

Sopaların kullandığı kavgada yaralanan kardeşler Yılmaz D. ve Hasan D., Beyşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kavgaya karıştıkları ileri sürülen ve hafif şekilde yaralanan Belde Belediye Başkanı Mevlüt G. İle oğulları Mustafa ve Veysel G., jandarma tarafından götürüldüğü Beyşehir Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildi. Olayın ardından tarafların birbirlerinden şikayetçi olduğu öğrenildi.

Kavgayla ilgili başlatılan soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
MÜSİAD Başkanı Asmalı'dan İsrail iddialarına sert tepki: 'Manipülasyon yapılıyor'
Tokat'ta kırılmanın olduğu fay hattı havadan görüntülendi