Bursa'da bıçaklı kavga

Bursa'da perdeci dükkanı işleten ve evli olduğu halde başka bir kadınla da birlikte yaşayan Adem K. (26), birlikte yaşadığı kadının amca çocukları Mustafa Altunbay (33) ve Hakan Altunbay (17) ile yanlarında bulunan Erkan Vural'ı (18) tartışma sonucu bıçakladı.

Bursa'da bıçaklı kavga
Bursa'da bıçaklı kavga
GİRİŞ 12.07.2013 12:56 GÜNCELLEME 12.07.2013 12:56

Olayda Mustafa Altunbay öldü, Hakan Altunbay ve Erkan Vural yaralandı. Kaçan Adem K. ise yakalandı.

Olay, Merkez Yıldırım İlçesi Arabayatağı Mahallesi Duman Sokak üzerinde saat 00.30 sıralarında meydana geldi. Mustafa ve Hakan Altunbay kardeşler, evli olduğu halde amcalarının kızı N.A. ile de birlikte yaşayan ve ona kötü davrandığını öne sürdükleri Adem K.'nin sahibi olduğu perdeci dükkanına gitti. İddiaya göre daha önce birbirlerine cep telefonu mesajı ile tehditler gönderen Mustafa ve Hakan Altunbay ile Adem K. arasındaki tartışma kavgaya dönüştü. Bu sırada bıçağını çıkartan Adem K., Mustafa ve Hakan Altunbay ile yanlarında bulunan Erkan Vural'ı bıçakladı.

Ambulansla Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Mustafa Altunbay yaşamını yitirdi. Durumu ağır olan Hakan Altunbay ameliyata alınırken, Erkan Vural ise ayakta tedavi edildi.

Şüpheli Adem K. ise polis tarafından yakalandı.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Erdoğan'dan Bahçeli'nin DEM Parti çıkışına destek: Bedelini ödemeye hazır olmalılar
O soru çileden çıkarmaya yetti! Mehmet Büyükekşi, kritik toplantıyı terk etti