1,5 metrelik zehirli yılan eve girdi

İznik'te bir eve giren zehirli yılan korku dolu dakikaların yaşanmasına neden oldu. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri zehirli yılanı yakalanarak etkisiz hale getirildi.

1,5 metrelik zehirli yılan eve girdi
1,5 metrelik zehirli yılan eve girdi
GİRİŞ 18.07.2013 09:35 GÜNCELLEME 18.07.2013 13:30
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Olay, saat 16 sıralarında merkez Eşrefzade Mahallesi Başak Sokakta meydana geldi. İki katlı evinin zemin katında 1,5 metre uzunluğunda zehirli olduğu bilinen Bozürük yılanını fark eden İbrahim Aydın, itfaiye ekiplerine haber verdi.

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, zehirli olduğu bilinen yılanı dairenin odasında kıvrılmış halde buldu. Elindeki sopa ile yılanı etkisiz hale getiren itfaiye ekibi, yılanı sopasına alarak dışarı çıktı. Ev sahibi Aydın, ilk defa böyle bir şeyin gelmediğini söyledi. Aydın, "Her yerin otluk olmasından dolayı yılanlar çok bulunuyor. Yetkililerden otluk alanların temizlenmesini istiyoruz" dedi.

Tehlike saçan zehirli yılanın mahalledeki herkesin korkulu rüyası olduğunu belirten Mahalle muhtarı Ömer Kocuk, "Daha geçen gün yine aynı şekilde bir vatandaşımız 2 metre boyunda bir yılan daha gördü. Buraların otlardan temizlenmesi için gereğinin yapmasını istemiyoruz. Yarın bir gün üzücü bir olay yaşamak istemiyoruz" diye konuştu.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 1
  • osman eserci 10 yıl önce Şikayet Et
    itfaiye !!!. Aslında hiç sevmem başka ülkelere hayranlık gibi algılanacak sözleri ama kardeşim bu oralarda olsa itfaiye değil bu hayvanlarla ilgilenen uzmanlar çağırılır ve öldürmeden kimseye de zarar vermeden yakalanır yok mu biz de bu işlere bakan birileri eğitim şart..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Meral Akşener'den, İmamoğlu ve Yavaş'a hain suçlaması
Turgut Altınok, Antalya'da 600 dairesi olduğu iddialarına resmi belgelerle cevap verdi