Otomobiliyle denize düştü, yüzerek sahile çıktı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde direksiyon hakimiyetini kaybeden bir kişi otomobili ile 60 metre yükseklikten denize uçtu. Denize gömülen araçtan sağ kurtulan sürücü yaklaşık 200 metre yüzdükten sonra karaya çıkabildi.

GİRİŞ 18.07.2013 12:25 GÜNCELLEME 18.07.2013 12:42

Mehmet Aydın Doğan(37), 48 HK 862 plakalı otomobille Fethiye koylarına geldi. Burada bir müddet manzarayı seyreden Doğan daha sonra otomobili ile geri dönüş yoluna geçti. Saat 23.00 sularında Oyuktepe mevkiinde direksiyon hakimiyetini kaybeden Doğan, yaklaşık 60 metre yükseklikten denize uçtu. Doğan, takla atarak denize düşen otomobilden kendi imkanlarıyla çıkmayı başardı. Denizin ortasında ters dönmüş otomobili ile kalan Doğan, kıyıya yüzmeye başladı. Boncuklu Koyu'na kadar yüzerek denizden çıkan kazazede, yoldan geçen araçlardan yardım isterken baygınlık geçirdi.

Vatandaşların ihbar etmesi üzerine bölgeye gelen 112 ekipleri baygın haldeki sürücüye ilk müdahaleyi yaptı. Daha sonra ambulansa konulan Mehmet Aydın Doğan, Fethiye Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

Denizde takla atmış vaziyette bulunan otomobil olay yerine gelen polis ekipleri tarafından vinç yardımı ile çıkarıldı. Öte yandan Mehmet Aydın Doğan'ın yapılan alkol muayenesinde alkolsüz olduğu ortaya çıktı.

KAYNAK: CİHAN
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
TikTok'a yasak! ABD Başkanı Biden imzayı attı
Türkiye'nin kanser haritasını TÜİK açıkladı